Elenatal 2 yi Hamileliğin ilk trimesterinde kullanan var mıı

bende burda okuyunca merak ettım .direkt 2 ile başladık ama bi zararı var mıdır kı
Ben de hamile kalmadan önce uzun bir süre elanatal 1 kullandım. Hamile kalınca elenatal 1e devam etmemi söyledi doktor 15.haftamdan bitmek üzere dün itibariyle elenatal 2ye geçtim. Bana eczacı ilk trimester için 1 daha uygun demişti ona sormuştum. Ama bana d vitamini vermedi mesela o aklımı karıştırdı benim de. Oysaki benim d vitaminim eksikti.

Ben de hamile kalmadan önce uzun bir süre elanatal 1 kullandım. Hamile kalınca elenatal 1e devam etmemi söyledi doktor 15.haftamdan bitmek üzere dün itibariyle elenatal 2ye geçtim. Bana eczacı ilk trimester için 1 daha uygun demişti ona sormuştum. Ama bana d vitamini vermedi mesela o aklımı karıştırdı benim de. Oysaki benim d vitaminim eksikti.
benım d vitamınım de eksık ama saglık ocagı 12.haftadan itibaren kullanacagımı söyledı

Merhaba mesajınızı geç gördüm. Maalesef düşük yaptım elenatalla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama, bebeğin gelişimi çok azdı ve kalp atışı durdu. Alındı maalesef 😞
çok uzuldum benımde 2 kaybım oldu ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum bi anne olarak .rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın tekrardan lütfen üzülmeyeın dıyecegım ama faydası olursa

X