• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektronik sigara kullanan var mı?

Kızla 1 ay içinde kaç adet likit alıyorsunuz ve size ne kadara mal oluyor 1 ayda bu likit ??
4. günüm likit neredeyse yarı oldu. çok tüketiyorum . ama ben 17 yıllık tiryakiyim ve çok içiyordum sigara. bide ben ikili e sigara aldım biri akma yaptı oyüzden de çabuk tüketmiş olabilirim. 17 tl ye bile var.

Ben de düşünüyorum alsam mı diye ? Bi yorum iyiyken biri kötü ? Karar vermeliyim. yorumlarınızı okumak ii geliyor
4. günüm toplamda 4 gündür 5 sigara bile içemedim. şimdilik idare ediyor. şekli çok hoş geldi bana emzik gibi hep elimde. umarım çok zararı yoktur. normal sigaradan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki. sizinle paylaşıcam gün gün. e sigarayı 10 aydır düşünüyordum. forumu da hep takip etmişimdir bilginize . reklam da yapmıyorum kesinlikle

E sigarayla geçen 2. günüm. Kurtulmayı ne kadar istiyormuşum bu illetten yeni anladım. 2 gün boyunca sadece 1 tane normal sigara içtim. :))) günde 1 paket bitiren 15 yıllık tiryaki için nasıl bir mutluluk anlatamam, yaşayan anlar ancak. Çok speküle edilen bir konu e sigara. Ama ne derlerse desinler gerçek sigara kadar zararlı değildir herhalde.henüz 2. gün olmasına rağmen nefesimde belirgin bir rahatlık var

E sigarayla geçen 2. günüm. Kurtulmayı ne kadar istiyormuşum bu illetten yeni anladım. 2 gün boyunca sadece 1 tane normal sigara içtim. :))) günde 1 paket bitiren 15 yıllık tiryaki için nasıl bir mutluluk anlatamam, yaşayan anlar ancak. Çok speküle edilen bir konu e sigara. Ama ne derlerse desinler gerçek sigara kadar zararlı değildir herhalde.henüz 2. gün olmasına rağmen nefesimde belirgin bir rahatlık var
canım meraba....ben de sigara tiryakisiym ve içmeyi seviyorum....
kaç gündür busiteyi okuyorum ve yeni başladığını ve sigarayı aramadığını görünce yazmak istedim...
markası nedir...fiyatı nedir ve gerçekten sigarayı aramıyormusun bu konuda bana bilgi verirsen bende hemen sipariş etmek istiyorum...

Tabii ki yardımcı olurum.Ben 15 yıllık tiryaki olarak son dönemde yeter içtin diyip duruyordum kendime. Allah bağışlarsa 3 tane kızım var ve annelerine ihtiyaçları hiç bitmiycek yaşamları boyunca. büyük kızımın ergenliğe girişi beni tetikledi sanırım. Epeyi araştırdım sigaradan nasıl ÜZÜLMEDEN KURTULURUM diye ? Yıpranmadan bırakmak veya enazından günde 2-3 taneye düşürmek. En akla yatkın elektronik sigara oldu. Eşimin bir arkadaşı da bu yolla bırakınca tamam dedim. Piyasada çok çeşit var ve ben bu konuda tüm forumları defalarca okudum . Çin malından uzak durmam gerektiği çıktı. Birkaç haftada bozuluyormuş. Dünyada likitleri sağlık bakanlığından onaylı tek bir firma buldum . Ovale adında bir firma . sayfası var google a yazınca çıkıyor. Ben Mini t olan modeli aldım ve 2 adet de likit istettim. İlk likit mutlaka nikotinli olmalıymış sonra nikotinsize geçiliyormuş. ben de öyle yaptım. 9 mg nikotinli çilek aromalı ve 0 mg nikotinsiz kapiçinolu likit aldım.Fiyatlar sitede yazıyo. beğendiğin ürünü sepete at yapıyorsun sayfa seni yönlendiriyor. Kredi kartıyla ödeniyor ancak telden konuştum havale de yapılabiliyormuş.Ben paypal hesabı açtım güvenli olsun diye. Mini t beyaz aldım ve bugün şu dakikaya kadar sadece 2 tane normal sigara içtim , şunu anladım istersem tamamen bırakırım istersem günde 2 tane kahvemle içerim. bu artık bana bağlı benim elimde :) şu 3 gündür gösterdiğim performansdan acaip mutluyum.Darısı her isteyenin başına. Bu arada likitte kampanya varmış sayfayı incelediğinde görürsün zaten. Sormak istediğin bişey olursa burdayım
canım meraba....ben de sigara tiryakisiym ve içmeyi seviyorum....
kaç gündür busiteyi okuyorum ve yeni başladığını ve sigarayı aramadığını görünce yazmak istedim...
markası nedir...fiyatı nedir ve gerçekten sigarayı aramıyormusun bu konuda bana bilgi verirsen bende hemen sipariş etmek istiyorum...

Bir ayda ortalama 300 tl veriyordum sigaraya. Aldığım elektronik sigara ( çiftli takım, içinde 2 adet e sigara var ) ve likitleri de dahil 300 civarı tuttu. Yani bir ayda amorti ediyor kendini. İnşallah olmaz ama farzedelim yapamadık sigarasız veya e sigaraya alışamadık ? maddi anlamda kayıp olmuyo , 1 ay kullansak ücretini karşılıyor zaten, sigaraya da aynı ücreti ödüyoruz sonuçta.İnşallah işe yarar sizde de, hem sağlık hem maddiyat için bu iradeyi göstermek lazım

Ben de düşünüyorum alsam mı diye ? Bi yorum iyiyken biri kötü ? Karar vermeliyim. yorumlarınızı okumak ii geliyor
selam
ben şiddetle tavsiye ederim. fakat önemli olan likit. bir akrabam almanyadan orjinal kola aromalısını getirmiş. biraz damlattı . tadı hoşuma gitti.
ama vaz geçme sakın. bu günlerde yine normal sigara içiyorum ama 2 saatte 1 falan. çünkü eşimle şiddetli bir kavga yaşadım. hayat çok zor. 17 yıllık bir tiryaki olduğum için bile bile içtim şu günlerde. canım istediği için değil. marka vemiyorum çünkü benim aldığım çin malı. ama çok memnunum. faydası var zararı yok. hadi birbirimize destek olalım. hep beraber kurtulalım...

çok haklısınız birbirimize destek olalım , motivasyon çok önemli . Ayrıca eşinizle de inşallah barışırsınız . Ben de duygu değişimlerinde daha bir sarılıyorum sigaraya ama e sigarayla 3. günüm ve bugün sadece 2 adet normal sigara içtim. başından beri böyle içseydim zaten bırakma durumu olmazdı. Ama günde 1 paketi bitirince mecburen müdahale etmek zorunda kalıyorsun. E sigaramla çoook mutluyum , akşam kapuçinolu likiti denedim , muhteşem bir aroması var
selam
ben şiddetle tavsiye ederim. fakat önemli olan likit. bir akrabam almanyadan orjinal kola aromalısını getirmiş. biraz damlattı . tadı hoşuma gitti.
ama vaz geçme sakın. bu günlerde yine normal sigara içiyorum ama 2 saatte 1 falan. çünkü eşimle şiddetli bir kavga yaşadım. hayat çok zor. 17 yıllık bir tiryaki olduğum için bile bile içtim şu günlerde. canım istediği için değil. marka vemiyorum çünkü benim aldığım çin malı. ama çok memnunum. faydası var zararı yok. hadi birbirimize destek olalım. hep beraber kurtulalım...

Ben elektronik sigara aldım 150 tl ye, bikaç çekişimde midemi bulandırdı, bazen başımı döndürdü, inatla içeyim dedim gene midemi bulandırdı, derken kimyasallarının zararlı olduğu bilgisini aldım, beğenmediğinizde geri iade seçeneği vardı kabul etmediler. Evde elektronik sigaram yatıyor.
Ben ne yaptım? 1,5 sene daha sigara içmeye devam ettim, sonra 15 senedir içmenin beni yorduğunu farkedip 4 ay evvel bıraktım. Öfkeli bıraktığım için canım çekmedi, hala da çekmiyor. Bu benim için büyük avantaj tabi. Birde şu gırtlağımdaki yapışkan doku gitse artık çok mesud olacağım.
Darısı herkesin başına, mis gibi kokmak çok güzel.

Ne güzel , İnşallah bizde başarırız. Hani öyle bir nefret etme durumu olmadı açıkçası, bırakmam veya günde 3 e düşürmem gerektiği düşüncesi oldu bende. E sigaranın tadını çok sevdim, bugün sadece 3 sigara içtim, geri kalanı e sigarayla geçirdim , benim için bu inanılmaz bişey. Bir paketi bitiren bir tiryaki için :) Şunu biliyorum ki GERÇEKTEN BIRAKMAK İSTEYEN İÇİN bulunmaz nimet . Sigara modunda , dumanı var e daha ne olsun. Bugün kendi kendime dedim '' bu sefer başarıcaksın ''. 3 yıl önce champix denedim, ilacı içtiğim sürece içmedim, ilaç bitti ben başladım. Wellbutrinn kullandım , sigara isteğimi azalttı ama öfke patlamaları başladı, bırakmak zorunda kaldım. Şimdi de elektronik sigara. Kıyaslarsam şayet üçünü, en keyiflisi e sigara .
Ben elektronik sigara aldım 150 tl ye, bikaç çekişimde midemi bulandırdı, bazen başımı döndürdü, inatla içeyim dedim gene midemi bulandırdı, derken kimyasallarının zararlı olduğu bilgisini aldım, beğenmediğinizde geri iade seçeneği vardı kabul etmediler. Evde elektronik sigaram yatıyor.
Ben ne yaptım? 1,5 sene daha sigara içmeye devam ettim, sonra 15 senedir içmenin beni yorduğunu farkedip 4 ay evvel bıraktım. Öfkeli bıraktığım için canım çekmedi, hala da çekmiyor. Bu benim için büyük avantaj tabi. Birde şu gırtlağımdaki yapışkan doku gitse artık çok mesud olacağım.

tebrik ediyorum seni

kızlar bugün tam bir ay oldu. kola aromalı 6 mg ve 18 mg tütün aromalısını karıştırıp içiyorum. ama içmeden duramıyorum. canım çok istiyor normal sigarayı. gırtlağımda bi şey hissediyorum sanki sizde var mı bu his

Evet bendede var ama ben artik nikotinsiz sifirikit kullanıyorum ara ara midem bulaniyor ama sigarayi artik hic icmiyorum bunu ne zaman bırakacağım bilmiyorum

ben dahil cevremdeki 3 arkdas bıraktı en son makinem bozulmustu fiyatlarida cok uyguna bulambiliyorsunuz
Link seklinde vermeyim daha once azar istim bu yardımımdan dolayı fakat 49 tl ye makine ve likit satıyorlar ve hepsi birbirnin aynısı
en pahalısınıda almıştım daha önce çünkü tavsiye ederim elektroniksigara gonder diye bir sitede bu fiyata var (bu tavsiyede sorun varsa hemen düzeltebilirim :))

ben de eroll ile başladım, bir haftadır normal sigara içmiyorum, şimdilik memnunum. ileride gelişmeleri yazarım, konu güncellensin. :)

cnm ben kızılaydan aldım 120 liraya hemde orjinal ve çok memnunum anneannemle dedemede alıcam allah kısmet ederse sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim aldıım fiyat bu
merhabalar Kızılaydan nereden aldınız? ve tavsiye edebileiceğiniz bi özellik vs var mı?

Ben 4 ay oldu başlayalı likiti kendim yapıyorım pg bazlı nicotin aldım Evod marka kullanıyorum memnunum hatta birazdan konu açacağım yıllardır içip vazgeçemeyen sigara tiryakilerindenseniz hiç teredddüt etmeyin alın kardeşim ama likiti ya kendiniz yapın yada gerçekten orjinal üreticilerin likitlerini alın düzenli olarak coıl i değiştirin %10 -12 nicatinle başlayın sonra 2'şer mg düşürün derim.

küçük bir uyarı "eğer keyfi içmek için böyle bir yola çıkacaksanız hiç denemeyin bağımlılığın her türlüsü kötüdür."
Benim yaptığım kötünün iyisi :) en azından binlerce zehir hücrelerimde değil artık ne içtiğimi biliyorum.

Back
X