Her okuyucuya toplu bir ''merhabaaaaaaa..''
Kişisel gelişim bölümünde çok çok farklı konular olduğu kadar elektronik günlük niyetiyle kullanan bir çok arkadaşıma rastladım bu bölümde.
Çoğu kişi çeşitli nedenlerden yarım bıraksa da kendilerinden ilham alarak bazı günler bir kaç işimi halletmeme yardımcı oluyorlardı okuduğum zaman. Yazmayı severim belki yapılacak bazı işlerimi yazarsam kendimi bu alana sorumlu hissederek üşenmeden yerine getirebilirim.
Sadece mecburiyet gibi görünenleri değil keyfi olarak yaptıklarımı da elektronik günlüğüme eklerim.
''Elektronik günlük'' bu tanımı çok sevdim.
Aslında bugün fazla yapacak işim yok. Başlamak için en doğru gün bugün sanırım.
Yapılacaklar ;
Kişisel gelişim bölümünde çok çok farklı konular olduğu kadar elektronik günlük niyetiyle kullanan bir çok arkadaşıma rastladım bu bölümde.
Çoğu kişi çeşitli nedenlerden yarım bıraksa da kendilerinden ilham alarak bazı günler bir kaç işimi halletmeme yardımcı oluyorlardı okuduğum zaman. Yazmayı severim belki yapılacak bazı işlerimi yazarsam kendimi bu alana sorumlu hissederek üşenmeden yerine getirebilirim.
Sadece mecburiyet gibi görünenleri değil keyfi olarak yaptıklarımı da elektronik günlüğüme eklerim.
''Elektronik günlük'' bu tanımı çok sevdim.
Aslında bugün fazla yapacak işim yok. Başlamak için en doğru gün bugün sanırım.
Yapılacaklar ;
- Blog siteme 2 adet burç yazımı tamamlamak.
- Markete gitmek.(Uzak bir market var oraya kadar yürürsem Hıdırellez dileğimi de denize atarım belki.)
- The Bold Type adlı diziden 3 bölüm bitirmek.
- Terası yıkamak.