- Konu Sahibi Okaliptusxy
Bakalım bu ay değişik bi çalışma uyguladık bakalım inşallah hayırlı haber alırız.
Sen naptın, dersanede nasıl geçiyor dersler, dersi ayakta mı anlatıyorsun, aman dikkat et.
Hadi Canım, bu ay senden çok ümitliyim ben. Oturarak anlatmaya çalışıyorum. Rahatsızım diyorum çocuklara da. Anlayacaklar diye ödüm kopuyor, geçen sefer herkese hemen söylemiştim de :) Bu kez aman diyeyim, ne yaşayacaksam kendim yaşamak istiyorum. İnsanlara dert anlatmak düşük yapmaktan beter.
Bu arada geçen sefer, düşük yapmadan önce national geographic in "yaşama yolculuk" belgeselini sipariş etmiştim. Düşük yaptıktan 3 gün sonra gelmişti elime de ağlamaktan mahvolmuştum. İzlememiştim de. Öylece duruyordu kutusunda. Dün onu izledim. Mutlaka tavsiye ederim. İnsan daha bir motive oluyor. Bir de farkettim ki bu düşükler sayesinde bildeğimiz şey kalmamış bu konularda :) Ama 4 boyutlu ultrason görüntüleriyle her şeyi birebir izlemek çok keyifli. Alın, şöööyle karı-koca geçin televizyonun karşısına, bi güzel motive olun derim ben :)