elektrikli süpürge tavsiyesi

Bende daha yeni aldım Rowenta araştırın derim sizin gibi çok araştırdım gezdim sordum herkese gittiğim her mağazada sordum hatta orda teşhirleri denedim , sulu kesinlikle almayın çünkü ne her ne olursa olsun elektronik alet ve su kaçmasa bile nem oluyor yine oluyor bozulma olasılığı daha yüksek

Ben en son rowentayı çok beğendim , toz torbasız filtreli hem filtre yıkanabilir. Ve dışarıya hava çıkışı olmadığından toz hiç bir yere yayılmıyor 3A olanından aldım turkuaz mavi dışı makinanın çok memnunum

Bir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.
Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.

En iyi makine valla. Şarjlı pratik olur diye LG marka dikey aldım, 1000 lira verdim bir de. Hiç memnun kalmadım. Yine dyson ile süpürüyorum.

Ama 500 lira bütçeye dyson uymuyor maalesef.

On yıldır philips marathon kullanıyorum. Hala süper çekiyor. Evde hiç toz olmuyor diyebilirim. Tabi fiyatı diğerlerine göre yüksek. Ama bir dyson kadar yüksek değil. Sürekli süpürge yenilemektense bir kere sağlamını almak bana daha mantıklı geliyor. Orta kalite birşey olsun derseniz philpsten sonra en çok tavsiye edilen hangisi onu araştırın. Sulu ben de tavsiye etmiyorum. Toz torbasız olanlar çok pratik. Süpür içini boşalt tamam.

Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.

En iyi makine valla. Şarjlı pratik olur diye LG marka dikey aldım, 1000 lira verdim bir de. Hiç memnun kalmadım. Yine dyson ile süpürüyorum.

Dyson hangi model?

6 senede 3 süpürge değişir insan aşağı yukarı aynı paraya çıkıyor. Şimdi idare ediyorum ama ilk fırsatta bir dyson almayı düşünüyorum. En azından kullandığım dönem boyunca adam gibi temizlenir ev.

6 senede 3 süpürge değişir insan aşağı yukarı aynı paraya çıkıyor. Şimdi idare ediyorum ama ilk fırsatta bir dyson almayı düşünüyorum. En azından kullandığım dönem boyunca adam gibi temizlenir ev.

Benimki eski model. Evlendikten sonra ball serisine döndü. Anneminkiler ondan, Öyle hafif ki. Hortumdan çekince tüy gibi geliyor peşinden. Alırsam yine dyson alacağım.

Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
Sulu olanlar bi süre sonra koku yapıyomuş duydugum kadarıyla
Benim makinem simens,toz torbasız.cok cok rahat

toz torbasız philips öneriyorum. 8 senedir kullanıyoruz hala ilk günkü gibi, halıyı yerinden kaldırıyor.

Fakir toztorbasiz harika cekimi var 2 yildir kullaniyorum hala cekisi ayni tavsiye ederim

Arkadaşlar bir sorum olacak.
Dyson Cinetic Ball Parquet ile
Dyson Cinetic Ball Parquet 2 arasında kaldım. Biri yeni model birisi eski modeli. Eski modeli enerji çok tüketiyor ama emiş gücü yüksek, haznesi büyük, 400 tl daha ucuz..vs. Eski modelini almakmı daha mantıklı karar veremiyorum. Bu modelleri kullanan ve tavsiyesi olan varsa lütfen acele bana yazabilirmi. Çünkü, Evdeki toz torbalı süpürgem bozuldu hemen almak istiyorum

Torbasız, minnoş ve uygun bütçeli ve memnun kaldığım süpürge için tavsiyem Arzum. Konu sahibi çoktan almıştır ama bir başkasına fikir olsun. Arnicayı hiç beğenmedim, filtresi çabuk tıkanıyor.

X