- Konu Sahibi eftelya2015
fakir veyron kesinlikle süper cekimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.Bir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.
Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.
En iyi makine valla. Şarjlı pratik olur diye LG marka dikey aldım, 1000 lira verdim bir de. Hiç memnun kalmadım. Yine dyson ile süpürüyorum.
Ama 500 lira bütçeye dyson uymuyor maalesef.
Dyson hangi model?Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.
En iyi makine valla. Şarjlı pratik olur diye LG marka dikey aldım, 1000 lira verdim bir de. Hiç memnun kalmadım. Yine dyson ile süpürüyorum.
6 senede 3 süpürge değişir insan aşağı yukarı aynı paraya çıkıyor. Şimdi idare ediyorum ama ilk fırsatta bir dyson almayı düşünüyorum. En azından kullandığım dönem boyunca adam gibi temizlenir ev.Dyson kullanıyorum 6 senedir. Benden sonra annem de hem normal evine hem yazlığına aldı.
Model farketmez, dyson olsun da hepsi iyidir. Evcil hayvanı olanlar ya da alerjisi olanlar için farklılaştırılanlar var sadece.Dyson hangi model?
6 senede 3 süpürge değişir insan aşağı yukarı aynı paraya çıkıyor. Şimdi idare ediyorum ama ilk fırsatta bir dyson almayı düşünüyorum. En azından kullandığım dönem boyunca adam gibi temizlenir ev.
Sulu olanlar bi süre sonra koku yapıyomuş duydugum kadarıylaEvde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
kızlar şu sitede ki tavsiyeler sizce nasıl https://bit.ly/2yhDRVW dyson felan demişler ama nasıl bilmiyorum
bende 2 ay önce arnica terra rosso toz torbalı elektirikli süpürge aldm
çok ama çok memnunum çekim gücü hepa filtresi felan çok iyi piyasa fiyatı 450 500 arası
internetten 330 tl aldım tavsiye ederim.