- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- Konu Sahibi eftelya2015
Ek olarak büyük süpürge alacaksaniz, toz haznesinin önünde sünger olandan alın. Hazneden motora toz gitmesini önlüyor ve emiş gücü hiç azalmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok memnunum parcaların temizliği çok kolay döner başlığıda çok işime yarıyorHerkes Philips alirken ben Rowenta aldim cok memnunum silence force mavi rengi..ama su an fiyati 1.300 lira
Mobların ucuz olanını alın benceKonuyu takipteyim.
Bu zamana kadar elektroluxun 2 modelini kullandım, şuan sadece şarjlısı var, ev değiltirince büyüklerden alacağım ben de.
Ben memnundum genel olarak.
Sulu modelle pek önerilmiyor sanırım.
Süpürge olarak değil de şu buharlı temizleyicilerden istiyorum ben de.
Ben suyla çalışanı kullanıyorum markası arnica sesli biraz su içinde olduğu için kirleride gösteride bign içinde su kalsa kokudan yapıo bnce en son reklamlarda olan elektrik süpürgesi güzel bide düğmesi dönen var annemnki ondan onukide de galiba phılp 500 almıştı oda onuki ayrlanıyo halıya zemine göre ben onukini çok seviyorum bnm makinemin çekmesine süper ama kovasına içindekiler hemen kirlenir yıka getir sıkılıo insan ses koku tahammülsüzlük.kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
kendi makinamız toz torbalı idi ama sulular ilgimi çekiyor..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
marka model onerılerınızı beklıyorum.
Mobların ucuz olanını alın bence
Bozulunca atmak için
Bende dandik bişey almıştım
Dedim halılar için biraz sirkeyle şey yapim
O zaman bozuldu yoksa kolay kolay bozulmuyor
Vakumlusu olsa ne güzel aslında aynı anda süpürüp silmiş olurduk
arnica dan kimi çok memnun kimi şikayet ediyor enimde ilk düşündüğüm markalardandı ama şu an tereddütlerim var ;(Arnica premium tesla kullanıyorum daha once de arnica nin sulu modelini kullaniyordum zor gelmeye başladı het defasında hazneyi temizlemek..bu toz torbasız..çekimi de güzel memnunum..
Sulu kullanımı zor ama çok iyi oluyor olan pislik suyla gidiyor hapsoluyor....kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
Kuvvetli zaten öyle sürekli kullanılmaz valla kullanan da güçlü kuvvetli olmalı birazama bu buharlı temizleyiciler çok kuvvetli diyorlar, sürekli kullanmam ben zaten, dip köşe temizlik yaptığımda kullanırım sade :)
Arnica tesla premium kullanıyorum. 510 liraya almıştım indirimle. Sulu değil. Torbalı değil takıp çıkarılabilen haznesi var. Gayet sessiz ve çekim gücü çok iyikızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..