elektrikli süpürge tavsiyesi

Ek olarak büyük süpürge alacaksaniz, toz haznesinin önünde sünger olandan alın. Hazneden motora toz gitmesini önlüyor ve emiş gücü hiç azalmiyor

tek tek alıntı yapamadım genelde sulu önermiyorsunuz, düşününce bana da zor geldi her seferinde temizlemek, sanırım yine torbalı bir model seçeceğim ama hangisi o muamma :KK66:

Philips Marathon Ultimate toz torbasız kullanıyorum hem pratik hemde çok çok iyi ben memnunum ama fiyatı 1400 civarı sanırım şuan.

philips marathon kullanıyorum ben evde köpeğim var hiç kıl tüy bırakmıyor. Ama bütçenizi aşacaktır. Küçükleri de var marathonun onların fiyatlarına bi bak istersen(performansı nasıldır bilmiyorum küçüklerin).

Verdiğin bütçeye uygun arnica tesla var kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor.

Arnica premium tesla kullanıyorum daha once de arnica nin sulu modelini kullaniyordum zor gelmeye başladı het defasında hazneyi temizlemek..bu toz torbasız..çekimi de güzel memnunum..

Konuyu takipteyim.
Bu zamana kadar elektroluxun 2 modelini kullandım, şuan sadece şarjlısı var, ev değiltirince büyüklerden alacağım ben de.

Ben memnundum genel olarak.

Sulu modelle pek önerilmiyor sanırım.

Süpürge olarak değil de şu buharlı temizleyicilerden istiyorum ben de.
Mobların ucuz olanını alın bence
Bozulunca atmak için
Bende dandik bişey almıştım
Dedim halılar için biraz sirkeyle şey yapim :deli:
O zaman bozuldu yoksa kolay kolay bozulmuyor
Vakumlusu olsa ne güzel aslında aynı anda süpürüp silmiş olurduk

kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
kendi makinamız toz torbalı idi ama sulular ilgimi çekiyor..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
marka model onerılerınızı beklıyorum.
Ben suyla çalışanı kullanıyorum markası arnica sesli biraz su içinde olduğu için kirleride gösteride bign içinde su kalsa kokudan yapıo bnce en son reklamlarda olan elektrik süpürgesi güzel bide düğmesi dönen var annemnki ondan onukide de galiba phılp 500 almıştı oda onuki ayrlanıyo halıya zemine göre ben onukini çok seviyorum bnm makinemin çekmesine süper ama kovasına içindekiler hemen kirlenir yıka getir sıkılıo insan ses koku tahammülsüzlük.

Mobların ucuz olanını alın bence
Bozulunca atmak için
Bende dandik bişey almıştım
Dedim halılar için biraz sirkeyle şey yapim :deli:
O zaman bozuldu yoksa kolay kolay bozulmuyor
Vakumlusu olsa ne güzel aslında aynı anda süpürüp silmiş olurduk

ama bu buharlı temizleyiciler çok kuvvetli diyorlar, sürekli kullanmam ben zaten, dip köşe temizlik yaptığımda kullanırım sade :)

Arnica premium tesla kullanıyorum daha once de arnica nin sulu modelini kullaniyordum zor gelmeye başladı het defasında hazneyi temizlemek..bu toz torbasız..çekimi de güzel memnunum..
arnica dan kimi çok memnun kimi şikayet ediyor enimde ilk düşündüğüm markalardandı ama şu an tereddütlerim var ;(

kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
Sulu kullanımı zor ama çok iyi oluyor olan pislik suyla gidiyor hapsoluyor....

Sulu bilmiyorum marka veremem ama toz torbasizlarda herkes P..lips diyor :))

rowenta turuncusunu kullaniyorum toz torbasiz.
bir buçuk yıl önce internetten 300 tlye almiştik indirimdeydi. şimdi 600 diyo. arada indirim geliyor:)
çok memnunum. çekim gücü çok iyi

bütçem maksimum 500 tl..

ama bu buharlı temizleyiciler çok kuvvetli diyorlar, sürekli kullanmam ben zaten, dip köşe temizlik yaptığımda kullanırım sade :)
Kuvvetli zaten öyle sürekli kullanılmaz valla kullanan da güçlü kuvvetli olmalı biraz
Yoruyor insanı
Ama öncesinde yine süpürüp toz almak lazım
Bu anca hani temizlikle ölmeyen mayt muyt için
Yoksa buhar tozu çamur edip bırakıyor
Bezleri de çabuk kirleniyor
Çocuklu evlerde bulunması lazım ama

Toz torbasız makinelerde bir acayip
Temizliğin ortasında lank diye emiş gücü azalıyor
Boşaltıp aparatları yıka,kurumasını bekle işin yoksa
Ya da her kullanımdan sonra boşaltıcan yani

bütçem maksimum 500 tl..
Arnica tesla premium kullanıyorum. 510 liraya almıştım indirimle. Sulu değil. Torbalı değil takıp çıkarılabilen haznesi var. Gayet sessiz ve çekim gücü çok iyi

philips maratonu öneririm. 6 yıldır kullanıyorum çok şükür bir sorun çıkmadı. çekiş gücü de azalmadı. eminim daha iyisi vardır ama işimi görüyor. shaggy halılarda da oldukça iyi çekişi var.

*sulu önermem. kap bir süre sonra koku yapıyor ve o koku her süpürge tutuşunuzda odaya yayılıyor. her süpürme işleminden sonra yıkayıp kurutmanız lazım. ama plastik parça eskidikçe eninde sonunda bu koku oluşuyor. kurtulamıyorsunuz o kokudan bir kere yaptı mı. nemli kalmış bez kokusu gibi. yani en azından benimkinde öyle olmuştu.
:kusmuk:

*torbasızlar daha pratik ve masrafsız bence.

X