elektrikli süpürge tavsiyesi

Konuyu takipteyim.
Bu zamana kadar elektroluxun 2 modelini kullandım, şuan sadece şarjlısı var, ev değiltirince büyüklerden alacağım ben de.

Ben memnundum genel olarak.

Sulu modelle pek önerilmiyor sanırım.

Süpürge olarak değil de şu buharlı temizleyicilerden istiyorum ben de.

Bir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.
Arnica tesla premium almayi dusunuyordum bende neden kotu dediniz kullananlarin yuzde doksani memnun gozukuyor bes yillik evliyim besinci supergeyi alacagim o paralari biriktirseydim bir dyson alirdim

sizinki dikey model sanırım , ben genel ev temizliği için bir süpürge bakıyorum koltuk altı vs rahat süpürebileceğim tarzdan...rowenta bilindik bir marka ama süpürgeleri hakkında bilgim yok o nedenle araştırmak lazım dedim :KK66:

filtreler temizleniyor hatta yıkanabiliyor diye biliyorum çoğu modelde böyle, değiştirmeye gerek yok sürekli kullanılmayacak hale gelmedikten sonra diye düşünüyorum..
Yok yıkanıyor evet ama simsiyah oluyor zamanla belkı benım takındım oyuzden değiştiriyorum sürekli .

Arnica tesla premium almayi dusunuyordum bende neden kotu dediniz kullananlarin yuzde doksani memnun gozukuyor bes yillik evliyim besinci supergeyi alacagim o paralari biriktirseydim bir dyson alirdim
Yakın çevrem hep arnica aldı, annem de dahil. 3 ay hepsi çok memnun sonra kırılıp döküldü ve bozuldu. Benim tanıdığım kimse memnun değil ama şans işi tabi.

işte hem yedek parçası kolay bulunsun hem toz bırakmasın hem kaliteli olsun hem de fiyatı uygun olsun olmuyor :KK70: birinden feragat etmek lazım.
valla sıkışık zamanda olmasak fiyata bakmam da yanlış zamanda bozuldu , acil ve uygun birşeyler bakıyorum o nedenle 5 yıldız olmasada 4 olsun yeter :KK66:

valla sıkışık zamanda olmasak fiyata bakmam da yanlış zamanda bozuldu , acil ve uygun birşeyler bakıyorum o nedenle 5 yıldız olmasada 4 olsun yeter :KK66:
Canm almisken iyisini al ben 5 yillki evliyim bu besinci supurgem esim bikti en sonkini gecen ay aldim idare etsin diye berbatmis dandikti o zaten simdi iyisini alayim diyorim al malin iyisini ekme kaygisini diye bosuna dememislee

Canm almisken iyisini al ben 5 yillki evliyim bu besinci supurgem esim bikti en sonkini gecen ay aldim idare etsin diye berbatmis dandikti o zaten simdi iyisini alayim diyorim al malin iyisini ekme kaygisini diye bosuna dememislee
benim süpürgem hoover diye bir markanındı 8 yıldır kullanıyorum yeni arıza verdi.. bütçem kısıtlı fazla açılamam o nedenle iyinin kötüsüne razıyım :KK66:

Arnica Tesla aldım ben sessiz ve çok iyi cekiyor. Daha önce bora almıştım o da iyiydi ama suluydu hiç memnun değildim sulu olmasindan. Pratik olmuyor hemen dökmen lazim vs. Bozulsun diye çok dua ettim beş yıl sonra bozuldu. Yaptırabilirdik ama ne yalan söyleyeyim peşine düşmedim bahanem oldu. :KK48: şimdikinden çok memnunum. Kaynanama da ondan aldık i da beğeniyor.

• Beğen
Reactions: mb1
Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
Ben philips su filtleri kullanıyorum evimde kedim var oldukça memnunum. İşiniz bittikten sonra su haznesinin temizliği biraz sıkıntı oluyor ama ben çekim gücünden, kılı tüyü toplamasından oldukça memnunum. Belki çok pratik olmayabilir ben günlük temizlik için fakirin dikey süpürgesini kullanıyorum hsonu dip köşe temizliğinde kullanıyorum bu makinemi.

Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?

Yukarıda bir arkadaş resmini koymuş rowenta silence force serisinden bir tanesinin. Bende sarısı var, çok memnunum. Toz bırakmıyor hiç, ama yılda bir filtrelerinin değişmesi gerekiyor, yoksa çekim gücü çok düşüyot. Daha yeni hepa filtresine 60 verdim. Bir de kılı tüyü rahat alsın diye ayrı ucu var, 150de ona verdim. Bir süpürge parası neredeyse. Bir filtresi daha var değişecek ama hepa filtre değiştikten sonra çekim gücü çok arttığı için idare diyorum şu anda.

• Beğen
Reactions: H E
Ben de Samsung hepa 13 filtreli kullanıyorum.Çok çok memnunum. Küçücük,sesi de az. Ama canavar gibi çekimi var.

kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
kendi makinamız toz torbalı idi ama sulular ilgimi çekiyor..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
marka model onerılerınızı beklıyorum.
saticilar sulularin cok elektrik harcadigini toz torbasiz toz hazneli modellerin bi sure sonra tozu motora ya da disariya ufledigini soyluyor. 3 modeli de kullndim en temizi toz rorbalilar diyorum.

Fakir in el suprgesini kullaniyorum evlendigimden beri. Uzun saplı olanlardan. Geçen anneme de aynisından aldım hem de 80 tlye:eek: halıları kaldırıyor resmen. Şu an hamile oldugum icin kullanamıyorum mesela güçlü olduğu için.esim süpürüyor evi. Tek bir toz kalmıyor kullandıktan sonra filtresini haznesini falan yikarsam. Valla tavsiye ederim, annem bile evdeki philips süpürgesinden vazgeçti bunu görünce :KK48:

Sulu bende tavsiye etmem, temizliği başlı başına bir iş
Kullanımı zor
Ve toz torbalıdan çok daha fazla koku yapıyor
Toz torbalı Fakir marka kullanıyorum Redwac, 3 yıl oldu alalı, evde kedim de var gayet memnunum

Son düzenleme:
1 senedir toz torbali kullaniyorum sulu olanlari her defasinda tikayip kirulamak lgerekiyor. cok sık acarim supurgeyi 3 ya da 4 ayda 1 doluyor. hic koku almadim koku konusunda cok hassasim ben de

X