- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi eftelya2015
işte hem yedek parçası kolay bulunsun hem toz bırakmasın hem kaliteli olsun hem de fiyatı uygun olsun olmuyorparça da önemli bir kıstas tabiki sağlam malzemeden olmalı ve yedek parça kolay bulunmalı..
Arnica tesla premium almayi dusunuyordum bende neden kotu dediniz kullananlarin yuzde doksani memnun gozukuyor bes yillik evliyim besinci supergeyi alacagim o paralari biriktirseydim bir dyson alirdimBir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.
Yok yıkanıyor evet ama simsiyah oluyor zamanla belkı benım takındım oyuzden değiştiriyorum sürekli .sizinki dikey model sanırım , ben genel ev temizliği için bir süpürge bakıyorum koltuk altı vs rahat süpürebileceğim tarzdan...rowenta bilindik bir marka ama süpürgeleri hakkında bilgim yok o nedenle araştırmak lazım dedim
filtreler temizleniyor hatta yıkanabiliyor diye biliyorum çoğu modelde böyle, değiştirmeye gerek yok sürekli kullanılmayacak hale gelmedikten sonra diye düşünüyorum..
Yakın çevrem hep arnica aldı, annem de dahil. 3 ay hepsi çok memnun sonra kırılıp döküldü ve bozuldu. Benim tanıdığım kimse memnun değil ama şans işi tabi.Arnica tesla premium almayi dusunuyordum bende neden kotu dediniz kullananlarin yuzde doksani memnun gozukuyor bes yillik evliyim besinci supergeyi alacagim o paralari biriktirseydim bir dyson alirdim
valla sıkışık zamanda olmasak fiyata bakmam da yanlış zamanda bozuldu , acil ve uygun birşeyler bakıyorum o nedenle 5 yıldız olmasada 4 olsun yeterişte hem yedek parçası kolay bulunsun hem toz bırakmasın hem kaliteli olsun hem de fiyatı uygun olsun olmuyorbirinden feragat etmek lazım.
Banada dayanmaz o zaman ne onerirsiniz peki emsallerinden bilginiz varmiYakın çevrem hep arnica aldı, annem de dahil. 3 ay hepsi çok memnun sonra kırılıp döküldü ve bozuldu. Benim tanıdığım kimse memnun değil ama şans işi tabi.
Canm almisken iyisini al ben 5 yillki evliyim bu besinci supurgem esim bikti en sonkini gecen ay aldim idare etsin diye berbatmis dandikti o zaten simdi iyisini alayim diyorim al malin iyisini ekme kaygisini diye bosuna dememisleevalla sıkışık zamanda olmasak fiyata bakmam da yanlış zamanda bozuldu , acil ve uygun birşeyler bakıyorum o nedenle 5 yıldız olmasada 4 olsun yeter
Ben bir daha alırsam Miele (torbalı) veya Dyson alacağım.Banada dayanmaz o zaman ne onerirsiniz peki emsallerinden bilginiz varmi
benim süpürgem hoover diye bir markanındı 8 yıldır kullanıyorum yeni arıza verdi.. bütçem kısıtlı fazla açılamam o nedenle iyinin kötüsüne razıyımCanm almisken iyisini al ben 5 yillki evliyim bu besinci supurgem esim bikti en sonkini gecen ay aldim idare etsin diye berbatmis dandikti o zaten simdi iyisini alayim diyorim al malin iyisini ekme kaygisini diye bosuna dememislee
Ben philips su filtleri kullanıyorum evimde kedim var oldukça memnunum. İşiniz bittikten sonra su haznesinin temizliği biraz sıkıntı oluyor ama ben çekim gücünden, kılı tüyü toplamasından oldukça memnunum. Belki çok pratik olmayabilir ben günlük temizlik için fakirin dikey süpürgesini kullanıyorum hsonu dip köşe temizliğinde kullanıyorum bu makinemi.Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
Herkes Philips alirken ben Rowenta aldim cok memnunum silence force mavi rengi..ama su an fiyati 1.300 liraHerkes philips diyecek ama, ben rowentayı araştırın diyeceğim.
saticilar sulularin cok elektrik harcadigini toz torbasiz toz hazneli modellerin bi sure sonra tozu motora ya da disariya ufledigini soyluyor. 3 modeli de kullndim en temizi toz rorbalilar diyorum.kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
kendi makinamız toz torbalı idi ama sulular ilgimi çekiyor..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
marka model onerılerınızı beklıyorum.
Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
1 senedir toz torbali kullaniyorum sulu olanlari her defasinda tikayip kirulamak lgerekiyor. cok sık acarim supurgeyi 3 ya da 4 ayda 1 doluyor. hic koku almadim koku konusunda cok hassasim ben deEvde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?