elektrikli süpürge tavsiyesi

eftelya2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.871
7.061
kızlar evde inşaat vardı , makinem to ztopraktan arıza yaptı çekmiyor tozu kiri bizde yeni süpürge almaya karar verdik..
bütçem maksimum 500 tl..
kendi makinamız toz torbalı idi ama sulular ilgimi çekiyor..
siz ne kullanıyorsunuz? toz torbalı, torbaısz, sulu ? hangısını tavsıye edersınız?
marka model onerılerınızı beklıyorum.

bende 2 ay önce arnica terra rosso toz torbalı elektirikli süpürge aldm
çok ama çok memnunum çekim gücü hepa filtresi felan çok iyi piyasa fiyatı 450 500 arası
internetten 330 tl aldım tavsiye ederim.

Temizlik robotu almıycaksanız sulu almayın. Philipsler çok iyi süpürgeler. Ben annem komşum farklı modellerini kullanıyoruz ama hepimiz de çok memnunuz. Özellikle marathon serisini tavsiye ederim.

Bu arada aynı süpürgeyi 4 yıldır kullanıyorum bilginiz olsun. Hiçbi sıkıntı yaşamadım.

sulu sakınnn almaaaa ..

3 yıl önce fakir commender 2400 aldım hepa filtreli .
2 kedım var evde 1 tane kıl bırakmıyor . Ozaman 600 tl almıştık. Şuan muadilleri ne kadardır bilmiyorum .

Ama teeekk tavsiyem ne alırsan al sakın sulu alma

Yeni model küçük süpürge lardan Aramıyorsan az rowenta'nın eski biraz büyük süpürgesini 13 yıldır kullanıyorum hiç bozulmadı ve çekişimden çok memnunum bozulacak diye korkuyorum Kayınvalidem lerin Philips maraton süpürgesi var Bir yıl içinde bozuldu dayanıklı uygun fiyatlı Bir süpürge arıyorsanız tavsiye ederim internetten bulabilirsiniz

Hangi marka olursa olsun ama kesinlikle sulu alma. Ben aldim cok pismanim. Süpürme esnasinda süpürge makinasi devrillirse herbir parcasi su oluyor. 2 gün boyunca kuruyana dek kullanamıyorum Arzum un. Temizligin ortasinda berbat bi dyrym oluyor.

Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?

Biz evde philips kullanıyoruz, çok memnunuz.
Hatta çeyizime de en son çıkanlardan aldım, tavsiye ederim. Bütçene göre de var toz torbasız olanlardan.

Bu konuda arnıca ve phılıps markaları iyi
Modellerini inceleyip kendinize uygun olanı seçin

Eşimde alerji var .
Bu hepa filteli olan hiçç toz yapmıyor .
6 ada bır bakıma yolluyorum . Filtrlerını değiştiriyorlar .
Sulu alma dememin En basit örneği .
Diyelim ki sofrayı kaldırdın ekmek kırıkları var onu makıneyle aldın .
Onu nereye dökcen tuvalete .
O kadar üzülürdüm ki .
Töbe töbe töbe diye diye bır hal olurdum .
Sonra inadımdan bozdum . Bunu aldırdım .

Toz torbasız , Susuz al .

Hepafiltreli al . Çok kolay temızlenıyor

Reklamcı dıye banlıcaklar benı

Herkes philips diyecek ama, ben rowentayı araştırın diyeceğim.

Bubsüpürge 500 bile değil emiş gücü gayet iyi dışarıya hava çıkışı yokEki Görüntüle 2128771
philipsler genelde pahalı, rowenta bilemiyorum bakmak lazım, peki arnica ya ne dersiniz?

yani açıkcası 6 ayda bir bakıma yollayacagım bır makıne tercıhım olmaz ekstra masraf

benim için kıstas emiş gücü iyi olsun saç kıl vs iyi alsın, toz kaldırmasın, fazla büyük olmasın ki yer kaplamasın ve koltuk altı dip köşe vs rahat süpürebileceğim bir başlığı olsun yeterli ..

philipsler genelde pahalı, rowenta bilemiyorum bakmak lazım, peki arnica ya ne dersiniz?
Rowenta bir süpürge markası ne kadar kötü olabilirki?
Ben bir yıldır kullanıyorum küçük bir toz aparatı var süpürdükten sonra döküyorum filitreside yıkanabilir emiş gücü iyi minyatür bir süpürge

İyi de bakıma göndermezsen o pis filteyle mı sürekli çalıştırcan

50 tl alıyolardı .
Eşim netten alıyor artık 25 tl tutmuş .

sizinki dikey model sanırım , ben genel ev temizliği için bir süpürge bakıyorum koltuk altı vs rahat süpürebileceğim tarzdan...rowenta bilindik bir marka ama süpürgeleri hakkında bilgim yok o nedenle araştırmak lazım dedim
İyi de bakıma göndermezsen o pis filteyle mı sürekli çalıştırcan

50 tl alıyolardı .
Eşim netten alıyor artık 25 tl tutmuş .
filtreler temizleniyor hatta yıkanabiliyor diye biliyorum çoğu modelde böyle, değiştirmeye gerek yok sürekli kullanılmayacak hale gelmedikten sonra diye düşünüyorum..

Bir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.

parça da önemli bir kıstas tabiki sağlam malzemeden olmalı ve yedek parça kolay bulunmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…