- 24 Nisan 2015
- 6.871
- 7.061
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku yapıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?sulu sakınnn almaaaa ..
3 yıl önce fakir commender 2400 aldım hepa filtreli .
2 kedım var evde 1 tane kıl bırakmıyor . Ozaman 600 tl almıştık. Şuan muadilleri ne kadardır bilmiyorum .
Ama teeekk tavsiyem ne alırsan al sakın sulu alma
Eşimde alerji var .Evde hayvan besleyenler ve alerjık rahatsızlıgı olanlar genelde sulu onerıyor ama benımde acıkcası bıraz alerjık yapım var ve toz torbalılar koku apıyor az da olsa ve sureklı torba masrafı cıkıyor ek olarak ondan suluya kafam yattıydı.. Siz ne açıdan tavsiye etmiyorsunuz sulu olanları?
Herkes philips diyecek ama, ben rowentayı araştırın diyeceğim.
Temizlik robotu almıycaksanız sulu almayın. Philipsler çok iyi süpürgeler. Ben annem komşum farklı modellerini kullanıyoruz ama hepimiz de çok memnunuz. Özellikle marathon serisini tavsiye ederim.
Bu arada aynı süpürgeyi 4 yıldır kullanıyorum bilginiz olsun. Hiçbi sıkıntı yaşamadım.
philipsler genelde pahalı, rowenta bilemiyorum bakmak lazım, peki arnica ya ne dersiniz?Bubsüpürge 500 bile değil emiş gücü gayet iyi dışarıya hava çıkışı yokEki Görüntüle 2128771
yani açıkcası 6 ayda bir bakıma yollayacagım bır makıne tercıhım olmaz ekstra masrafEşimde alerji var .
Bu hepa filteli olan hiçç toz yapmıyor .
6 ada bır bakıma yolluyorum . Filtrlerını değiştiriyorlar .
Sulu alma dememin En basit örneği .
Diyelim ki sofrayı kaldırdın ekmek kırıkları var onu makıneyle aldın .
Onu nereye dökcen tuvalete .
O kadar üzülürdüm ki .
Töbe töbe töbe diye diye bır hal olurdum .
Sonra inadımdan bozdum . Bunu aldırdım .
Toz torbasız , Susuz al .
Hepafiltreli al . Çok kolay temızlenıyor
Reklamcı dıye banlıcaklar benı
Rowenta bir süpürge markası ne kadar kötü olabilirki?philipsler genelde pahalı, rowenta bilemiyorum bakmak lazım, peki arnica ya ne dersiniz?
İyi de bakıma göndermezsen o pis filteyle mı sürekli çalıştırcanyani açıkcası 6 ayda bir bakıma yollayacagım bır makıne tercıhım olmaz ekstra masraf
benim için kıstas emiş gücü iyi olsun saç kıl vs iyi alsın, toz kaldırmasın, fazla büyük olmasın ki yer kaplamasın ve koltuk altı dip köşe vs rahat süpürebileceğim bir başlığı olsun yeterli ..
sizinki dikey model sanırım , ben genel ev temizliği için bir süpürge bakıyorum koltuk altı vs rahat süpürebileceğim tarzdan...rowenta bilindik bir marka ama süpürgeleri hakkında bilgim yok o nedenle araştırmak lazım dedimRowenta bir süpürge markası ne kadar kötü olabilirki?
Ben bir yıldır kullanıyorum küçük bir toz aparatı var süpürdükten sonra döküyorum filitreside yıkanabilir emiş gücü iyi minyatür bir süpürge
filtreler temizleniyor hatta yıkanabiliyor diye biliyorum çoğu modelde böyle, değiştirmeye gerek yok sürekli kullanılmayacak hale gelmedikten sonra diye düşünüyorum..İyi de bakıma göndermezsen o pis filteyle mı sürekli çalıştırcan
50 tl alıyolardı .
Eşim netten alıyor artık 25 tl tutmuş .
parça da önemli bir kıstas tabiki sağlam malzemeden olmalı ve yedek parça kolay bulunmalı..Bir süpürgeyi 6 ay falan kullanmadan yorum yapmak manasız. İlk bir kaç ay zaten hepsi süper çekiyor.
Sulu süpürgeler pratik değil, suyu doldur, dök, temizle, kurula bir süre sonra üşeniyor insan. Ayrıca koku yapıyor.
Arnicalar çok kötü, 1 sene içinde bozuluyor. Memnun olan vardır tabi, şans o da.
Ben torbasız electrolux scanimal aldım, evcillerim var ondan dolayı. Çok dandik her bir parçası ve her taraf toz. Hiç memnun kalmadım.
Bir daha alırsam paraya kıyıp dyson alacağım.