Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu konuyu açtığın çok iyi olmuş.ben de kalabalık misafir için büyük çaydanlık değil de semaver almayı düşünüyordum. bakalım yorumlar gelsin de birlikte karar verelm hangisini alacağımıza
![]()
teşekkürler cnm. peki üstü porselenmi? ben demliği de çelik olsun istiyorum da
rica ederim.üstü cam.ben çelik ve porselen tercih etmiyorum.çelik acı tat veriyor.porselen ise düştüğünde bin parçaya bölünüyor :) bu sepeble ayak parmağıma dikiş atılması gerekti ama korkumdan kaçtım ve parmağım 3 yılda anca iyileştiyani porselenden korkuyorum
velhasıl kelam eşim bana hediye olarak h---epsi burada adlı siteden almıştı.
simdi baktım indirim yapmıslar. 99 tl kadar olmus.
ay cnm büyük geçmiş olsun...
Evet hemen baktım dediğin modele.
Ben porselen kırılır diye istemiyorum, nişanlımda camda demlenen çayı içmem,çelikte demlensin diyor
O yüzden çelik arıyorum
du bakalım alma sen bısey sımdılık.anneanneme celık caycıı aldık a-rcelık marka.anneler gunu ıcın.bı deneyelım yazarım sana :))
teşekkürler cnm sen de alacaklarını güle güle kullan. biz anneme aldığımız semaverde su kaynatmayı denedik. tembeliz biraz daha çay demlemedikcanım semaveri almışsın güle güle kullan bitanem..bende yarın korkmazın tost mak va çay mak. alacağım karar verdim hihoyt
kampanyası bitmeden yetişeyim alınca yorumları yazarım tatlım.. he bide dediğin gibi kampanya haberlerinden birbirimize haber verelim..
![]()
teşekkürler cnm sen de alacaklarını güle güle kullan. biz anneme aldığımız semaverde su kaynatmayı denedik. tembeliz biraz daha çay demlemedik
annem demlesin evdekilerin yorumlarını yazarım.
buarada indirim haberlerini paylaşalım tabiki de .bak anneler günü bitti bişicik alamadım:44:
kaçırmana üzüldüm cnm .keşke carrefoura da baksaydın. orda da extra %20 indirim vardı.fiyatta pek fark oluyormuyordu.canım yaa kampanyaya yetişemedim stoklarda tükenmiş alamadım başka yerlerde sordum biyerde indirim yaptılar 230tlye düştüler ama elektroworde yetişseydim ikisi birlikte 199tlydi kaçırdım yaa çok üzüldümbu arada bazı yerlerde paşabahçe su bardağı seti(36 parça) %50 indirime girmiş 99tl ye satıyolar ben bardak setini en son alacağım için pek ilgilenmedim ama sen düşünüyosan bi araştır derim..
![]()
kaçırmana üzüldüm cnm .keşke carrefoura da baksaydın. orda da extra %20 indirim vardı.fiyatta pek fark oluyormuyordu.
buarada paşabahçe bardak seti derken neden bahsettiğini anlamadım bi resim koyar mısın cnm?
önemi yok cnmcanım kusura bakma cevabım geç oldu:78: bu aralar çıkıp bakamadım ama bahsettiğim bardak seti sade şık bi takımdı, her yemek takımına uyabilecek tarzdaydı ama resim bulamadım bulunca eklerim tatlım..![]()