• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Elektrikli semaver önelerileri,kullananların yorumları burda...

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Kızlar semaver almak istiyorum ama karar veremiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

İki model bakabildim.Bunları kullananlar yorum yaparsa sevinirim.:71:Ayrıca porselen demlikli düşünmüyorum. çelik veya inox öneriniz var mı?
$arzum fokur fokur.webp$korkmaz semaver.webp$arçwlik semaver.webp

canım bu konuyu açtığın çok iyi olmuş. :46:ben de kalabalık misafir için büyük çaydanlık değil de semaver almayı düşünüyordum. bakalım yorumlar gelsin de birlikte karar verelm hangisini alacağımıza:34:

canım bu konuyu açtığın çok iyi olmuş. :46:ben de kalabalık misafir için büyük çaydanlık değil de semaver almayı düşünüyordum. bakalım yorumlar gelsin de birlikte karar verelm hangisini alacağımıza:34:

slm taydın cım:54:
ben çay içmem,hatta ömrü hayatımda bi kere bile çay demlemedim :33:
ama evlenince mecbur demlemek zorunda kalıcam. en azından misafir gelince uğraşmak zorunda kalmam, çünkü çay koymayı da sevmiyorum.

bu yüzden hazır anneler günü indirimleri varken, bi semaver alıyım diyorum. kızlar yorumlarını esirgemezlerse,kararımda yardımcı olurlarsa
çok sevineceğim ama kimse yorum yapmadı daha

b-eko nun semaverini kullanıyorum.çayı haşlamıyor.lezzeti uzun süre devam ediyor.tavsiye ederim.

teşekkürler cnm. peki üstü porselenmi? ben demliği de çelik olsun istiyorum da

rica ederim.üstü cam.ben çelik ve porselen tercih etmiyorum.çelik acı tat veriyor.porselen ise düştüğünde bin parçaya bölünüyor :) bu sepeble ayak parmağıma dikiş atılması gerekti ama korkumdan kaçtım ve parmağım 3 yılda anca iyileşti :1: yani porselenden korkuyorum
velhasıl kelam eşim bana hediye olarak h---epsi burada adlı siteden almıştı.
simdi baktım indirim yapmıslar. 99 tl kadar olmus.

rica ederim.üstü cam.ben çelik ve porselen tercih etmiyorum.çelik acı tat veriyor.porselen ise düştüğünde bin parçaya bölünüyor :) bu sepeble ayak parmağıma dikiş atılması gerekti ama korkumdan kaçtım ve parmağım 3 yılda anca iyileşti :1: yani porselenden korkuyorum
velhasıl kelam eşim bana hediye olarak h---epsi burada adlı siteden almıştı.
simdi baktım indirim yapmıslar. 99 tl kadar olmus.

ay cnm büyük geçmiş olsun...
evet hemen baktım dediğin modele.
ben porselen kırılır diye istemiyorum, nişanlımda camda demlenen çayı içmem,çelikte demlensin diyor:37:
o yüzden çelik arıyorum

ay cnm büyük geçmiş olsun...
Evet hemen baktım dediğin modele.
Ben porselen kırılır diye istemiyorum, nişanlımda camda demlenen çayı içmem,çelikte demlensin diyor:37:
O yüzden çelik arıyorum

du bakalım alma sen bısey sımdılık.anneanneme celık caycıı aldık a-rcelık marka.anneler gunu ıcın.bı deneyelım yazarım sana :))

du bakalım alma sen bısey sımdılık.anneanneme celık caycıı aldık a-rcelık marka.anneler gunu ıcın.bı deneyelım yazarım sana :))

cnm sen gene deneyince yaz olurmu?
buarada bugün hem anneme hem bana korkmaz semaver aldık:16:
ben mor kulplu aldım,annem siyah kulplu aldı.
hemde indirim vardı. media marktten 99tl ye. carrefourdan 104 tl ye aldık .acaba kar ettik mi?:44:
aldığım semaver bu
$korkmaz semaver.webp

canım semaveri almışsın güle güle kullan bitanem..:66: bende yarın korkmazın tost mak va çay mak. alacağım karar verdim hihoyt:27:kampanyası bitmeden yetişeyim alınca yorumları yazarım tatlım.. he bide dediğin gibi kampanya haberlerinden birbirimize haber verelim..:32:

canım semaveri almışsın güle güle kullan bitanem..:66: bende yarın korkmazın tost mak va çay mak. alacağım karar verdim hihoyt:27:kampanyası bitmeden yetişeyim alınca yorumları yazarım tatlım.. he bide dediğin gibi kampanya haberlerinden birbirimize haber verelim..:32:
teşekkürler cnm sen de alacaklarını güle güle kullan. biz anneme aldığımız semaverde su kaynatmayı denedik. tembeliz biraz daha çay demlemedik:9:
annem demlesin evdekilerin yorumlarını yazarım.
buarada indirim haberlerini paylaşalım tabiki de .bak anneler günü bitti bişicik alamadım:44:

Son düzenleme:
teşekkürler cnm sen de alacaklarını güle güle kullan. biz anneme aldığımız semaverde su kaynatmayı denedik. tembeliz biraz daha çay demlemedik:9:
annem demlesin evdekilerin yorumlarını yazarım.
buarada indirim haberlerini paylaşalım tabiki de .bak anneler günü bitti bişicik alamadım:44:

canım yaa kampanyaya yetişemedim stoklarda tükenmiş alamadım başka yerlerde sordum biyerde indirim yaptılar 230tlye düştüler ama elektroworde yetişseydim ikisi birlikte 199tlydi kaçırdım yaa çok üzüldüm:59: bu arada bazı yerlerde paşabahçe su bardağı seti(36 parça) %50 indirime girmiş 99tl ye satıyolar ben bardak setini en son alacağım için pek ilgilenmedim ama sen düşünüyosan bi araştır derim..:52:

canım yaa kampanyaya yetişemedim stoklarda tükenmiş alamadım başka yerlerde sordum biyerde indirim yaptılar 230tlye düştüler ama elektroworde yetişseydim ikisi birlikte 199tlydi kaçırdım yaa çok üzüldüm:59: bu arada bazı yerlerde paşabahçe su bardağı seti(36 parça) %50 indirime girmiş 99tl ye satıyolar ben bardak setini en son alacağım için pek ilgilenmedim ama sen düşünüyosan bi araştır derim..:52:
kaçırmana üzüldüm cnm .keşke carrefoura da baksaydın. orda da extra %20 indirim vardı.fiyatta pek fark oluyormuyordu.
buarada paşabahçe bardak seti derken neden bahsettiğini anlamadım bi resim koyar mısın cnm?

kaçırmana üzüldüm cnm .keşke carrefoura da baksaydın. orda da extra %20 indirim vardı.fiyatta pek fark oluyormuyordu.
buarada paşabahçe bardak seti derken neden bahsettiğini anlamadım bi resim koyar mısın cnm?

canım kusura bakma cevabım geç oldu:78: bu aralar çıkıp bakamadım ama bahsettiğim bardak seti sade şık bi takımdı, her yemek takımına uyabilecek tarzdaydı ama resim bulamadım bulunca eklerim tatlım..:54:

canım kusura bakma cevabım geç oldu:78: bu aralar çıkıp bakamadım ama bahsettiğim bardak seti sade şık bi takımdı, her yemek takımına uyabilecek tarzdaydı ama resim bulamadım bulunca eklerim tatlım..:54:
önemi yok cnm
annemde bana carrefoura gittikçe bardak alıyor.evimin bütün dolaplarını borcam ve bardakla dolduracağım sanırım.aldıkları bardaklar günlük kullanım için,ben 12 kişilik bardak takımı almayı düşünüyorum. ama hala karar veremedim

buarada bugün komşuda benim aldığım korkmaz semaverin porselen demlikli olanı vardı çok memnunlar günler için ideal:56:

Elektrikli semaver arayanlar bir de .....net'e baksın orada uygun fiyatlı ve kaliteli semaverler var, biz ailecek çok memnunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X