• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elektrikli mutfak eşyaları hakkında

Canim bnde ceyizime philips actifryer aldim tefali teyzem philipsi suan kullaniyoruz oyuzden ikisinide gorme sansim oluyo tefal hassas yemekleri dagitiyo dondurerek pisirdigi icin bide icndeki parcayi cikartinca tavukta falan yagi alt tarafa kaciyo delikten tabi sulu yemekte yapilmiyo kizartmadada yiyecekler teflona trmas ettigi icin sagliksiz diye dusunuyorum philips dundurmuyo sulu yemek yapiliyo vede sifir yagla bile harika patates kizartiyo tek dezavantaji pisirirken 1 kere karistrmk gerekyo oda kolundan tutup sallayinca karisiyo bde tefaldeki gibi kizartmalar temas etmiyo telin icine koyuyosun tabi birazda zamanda daha cabuk

Canim simdi sen soyleyince emin olamadim braun iyi demisler ya bundada olcakmi o sarjlilarda olan performans olayi bde olsada garanti kapsamina girmiyomu. Bde bnde hepsini braun istiyodum ama cok urunu yok tabi ben hepsini siyah istedgm icin. Bnde caycimi tefal ekmk kizartma mk. tost mk. Narenciye sikacagini frutozumu yani actifryerimi philipsten aldim elektrikli spurgemide ihlas aura cleanmax aldim evdede kullandgmz ve memnun oldgmuz icin

Philips te çok iyi bir seçim... Annem kullanıyor bi çok ürününü ve yıllardır kullanıyoruz. Şarj garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum fakat 2013 de evleniceksen zaten 1 sene si gitti garantinin. Bilemedim bir sor istersen. Sadece tavsiye etmediler. :S

cnm paran varsa kampanyalardan al derim kettle yerine çaycılar var hem suyunu ısıtır hem çayını yaparsın bir tane aletten kurtulmuş olursun. rondosu el blendrı falan ayrı ayrı alma setlerden al çünkü kkda çoğu kızlar ayrı ayrı almışlar hiç gerek yok hem yer kaplıyor hemde daha fazla masraf oluyor.ütüdür elektrik süpürgesidir falan beyaz eşya alınan yerlerden hediye verildiğini duydum ben öyle yapmayı düşünüyorum zaten beyaz eşyalardan kat kat kar sağlıyolar bari ufak eşyalarımızı bedavaya getirelim dimi ama:9::9:

Canım ben çaycıdan yapılan çaydan pek tat almıyorum nedense, çalıştığım kurumda da var bir çaycı, içtiğim çayın tadını anlamıyorum. En iyisi çaydanlıkta demleme usulü çay... Sanırım su ısıtıcımı bekar evimden transfer edicem :)) Sinbo ama canavar gibi maşallah, tekrar almam muhtemelen...

Beyaz eşya yanında hediye olayı benim aklıma hiç gelmemişti, ee ne demişler akıl akıldan üstündür :))
Eğer nasip olursa ben de mikrodalga fırın isterim hediye olaraktan :)) mikrodalga için bir kısım zararlı diyor bir kısım değil diyor ama ben sanırım alacağım. Çalışan bayan için gerçekten çok yardımcı. Özellikle pilav makarna ısıtmak işkencedir; yok başında bekle, yok dibi tuttu...

Çok konuştum yaww :))

Öncelikle hayırlı olsun
Bende 2013 geliniyim kısmetse
Senin gibi kararsızdım düşünüyordum ne yapsam diye
Fakat ufaktan başladım
Çünkü küçük ev aletleri diyorsun ama bayagı para tutuyor
Bende hepsini bir alırım diyordum ama okadar çok şey çıkıyor ki
Sonraya bırakmamaya kara verdim
Mesela blender- Essenso
Tost makina - King
Çaycı -Tefal
Mikrodalga - Samsung
Mini el Süperge -Fantom
Şimdilik aldıklarım bunlar
Kimini kampanyadan kimini normal aldım koydum kenara
En azından gözümde büyümelerine engel oldum diyebilirim
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sağolasın canım.. Ben de buradaki arkadaşların fikirlerinde hemfikir oldum..
Küçük olanları indirimde buldkça alacağım inşallah...
Süpürge, fırın ve ütümü sona bırakırım sanırım...
Dediğin gibi, ufak ufak almak lazım..

Bir gelinin çeyizinde bulunması gereken en önemli şey ACTİFRY! Çalışan bi bayansanız,eşinizle birlikte mide rahatsızlıklarınız varsa,kızartma olsun da çamurdan olsun diyorsanız,o pişsin bana haber etsin beni oyalamasın diyenlerdenseniz kesinlikle almalısınız.Kızartma dünyadaki en sağlıksız yiyecekmiş.Ama actifry ile kızaranları buna dahil etmemişler sanırım.Pişman olmazsınız emin olun ;)

Actifry da listemde canım... Fiyatı biraz pahalı geldi ama güzel bir indirim yakalarsam onu da alacağm...
Tefal'in fritözünü almayı düşünmüyorum ama actifry için çoğunluk olarak çok güzel yorumlar aldım...
Hem çok yer de kaplamıyor hem de sadece fritöz olarak da kullanılmıyormuş bildiğim kadarıyla...

Philips te çok iyi bir seçim... Annem kullanıyor bi çok ürününü ve yıllardır kullanıyoruz. Şarj garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum fakat 2013 de evleniceksen zaten 1 sene si gitti garantinin. Bilemedim bir sor istersen. Sadece tavsiye etmediler. :S
ben başlatmadım canım garantisini evlendiğimde kullanmaya baslayınca başlatcaklar öyle anlaştık aldığım yerle yani o konuda kaybım yok ama şu şarj konusu aklımı karıstırdı :30:

Yıl 2014 oldu bu konu eskide kalmış canlandırmak lazım :)

Beyaz eşyaların hepsini ve küçük ev aletlerini (lal serisi) Arçelik'ten aldık, düğün olmadığı için henüz kullanamadık. Kendi evimde de her şey Arçelik, hepsinden çok memnunuz. Rondo, blendır, kettle, mikro dalga en çok kullandıklarımız. Küçük ev aletlerini toplu olarak herhangi bir Arçelik bayisinden alırsanız fiyatlarda çok yardımcı oluyorlar.

Back
X