- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- 118
Canim bnde ceyizime philips actifryer aldim tefali teyzem philipsi suan kullaniyoruz oyuzden ikisinide gorme sansim oluyo tefal hassas yemekleri dagitiyo dondurerek pisirdigi icin bide icndeki parcayi cikartinca tavukta falan yagi alt tarafa kaciyo delikten tabi sulu yemekte yapilmiyo kizartmadada yiyecekler teflona trmas ettigi icin sagliksiz diye dusunuyorum philips dundurmuyo sulu yemek yapiliyo vede sifir yagla bile harika patates kizartiyo tek dezavantaji pisirirken 1 kere karistrmk gerekyo oda kolundan tutup sallayinca karisiyo bde tefaldeki gibi kizartmalar temas etmiyo telin icine koyuyosun tabi birazda zamanda daha cabuk
Canim simdi sen soyleyince emin olamadim braun iyi demisler ya bundada olcakmi o sarjlilarda olan performans olayi bde olsada garanti kapsamina girmiyomu. Bde bnde hepsini braun istiyodum ama cok urunu yok tabi ben hepsini siyah istedgm icin. Bnde caycimi tefal ekmk kizartma mk. tost mk. Narenciye sikacagini frutozumu yani actifryerimi philipsten aldim elektrikli spurgemide ihlas aura cleanmax aldim evdede kullandgmz ve memnun oldgmuz icin
Philips te çok iyi bir seçim... Annem kullanıyor bi çok ürününü ve yıllardır kullanıyoruz. Şarj garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum fakat 2013 de evleniceksen zaten 1 sene si gitti garantinin. Bilemedim bir sor istersen. Sadece tavsiye etmediler. :S