Bebek Beslenmesi Elektrikli Göğüs Pompası Tavsiyesi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hangi göğüs pompası tavsiye edersiniz?

• Manuel

OY: 1 2,1%
  • Elektrikli - Philips Avent

OY: 20 42,6%
  • Elektrikli - Nuk Luna

OY: 3 6,4%
  • ELektrikli - Kraft

OY: 1 2,1%
  • Elektrikli - Ameda

OY: 4 8,5%
  • Elektrikli - Lansinoh

OY: 18 38,3%

• Ankete Katılan
    47

Angel2604

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
3
2
Bir haftalık bebeğim için göğüs pompası almayı düşünüyorum. Manuel Wee'nin baktım bir tane çok kullanışlı gelmedi, yani ilk bebeğimiz ve daha sonra da kullanacağımız için elektrikli düşündük. Araştırmalarım sonucu Avent'den çok fazla şikayet okudum, Medela tavsiye edenler var onunla Nuk Luna arasında kaldım Medela 220TL Nuk Luna 140TL ama Nuk daha özellikli geldi. Farklı modlarda masaj yaparak falan sağıyor. Bir de çiftli olanları falan varmış ama bana mantıklı gelmiyor, sonuçta doğal olanında çocuk ikisinden birden emmiyor :)

Göğüs pompası şikayetleri:
https://www.sikayetvar.com/arama/göğüs+pompası

Kısaca NUK LUNA almayı düşünüyorum. Alan, kullanan, bilen var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz marka nedir?

http://urun.n11.com/gogus-pompalari/nuk-luna-elektrikli-gogus-ve-sut-pompasi-P27605133

Yorum yapan olmadı ama ben NUK LUNA cihazını aldım. Çok da memnun kaldım açıkçası. Kesinlikle manuel alınmazmış diyorum :) Diğer markalar hakkında yorum yapamayacağım ama 140TL ye aldım ve çok fazla ödemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Gayet kaliteli NUK Tavsiye ederim..

Benimde 20 günlük bebeim var canım ben medela tercih ettim acıkcası bir arkadaşım kullanıyordu cok ta memnunda sütünü cok arttırdı

Ben philips avent aldım.temizlemesi kolay ancak 3 kademeli çekiş gücunde 3.kademede bile cok randıman alamiyorum ben.keske medela alsaydım.eşim aceleye getirdi beni.centralde dogumumu yaptim,orasi da medelayi tavsiye etmisti

Selamlar benim de ikizlerim olacak hangi marka sut sagma makinesi alsam diye düşünüyorum..lansinoh kullanan var mi acaba?
bnm var 2lisini aldim iyikide almisim.bnm kadin dogumcumda ayni urunden kullanmis.tavsiye ederim.2li almanin zaman acisindan faydasi var ikisi ayni anda sagiliyor.ayrica birini sagarken digéri bosa akmaZ.fiyatida digerlerine gore uygundu

Arkadasim elektrikli lansinoh almisti ben cok ihtiyacim yok diye manuel almistim ama bu kez elektrikli alicam Lansinoh elektrikli fiyat perfotmansta gayet iyi

Ben mamajoo elektrikli göğüs pompası kullanıyorum e bebekten 200 TL'ye almıştım ve çok memnunum başta alırken acaba diye tereddüt ettim ama çok güzel süt sagiyor yalnız ben tekli almıştım o yüzden pişmanım elektrikli pompa alacak arkadaşlar ikili alsınlar teklife iki göğsü sagmak en az bi 20 25 dk sürüyor gogusleriniz doluysa

Merhaba arkadaşlar..
Bende Mamajoo'nun çiftlisini kullanıyorum hastane tipi diye onu tercih ettim satıcı kız baya övdü. Adı duyulmamış diye baya kararsız kaldım mağazaya gidene kadar adını bile duymamıştım. Avent pompa almıştım bundan önce ama sütümü hiç getiremedi sütü olan anneler içinmiş meğer kimsede uyarmamıştı orda. Mamajoo dan çok memnunum hayat kurtardı diyebilirim bebeğimi besleyemiyodum süt gelmiyo diye

Cnm bebedor ben memelerimi sagıyorm ama süt gelmiyor memelerim dolu dolu tas gibi olunca sagiyor ama memelerim normalde sagmiyor sütüm yokmu acaba diyorum bebegimin ağzına veriyorum masallah luk luk luk sesler geliyo iyi emiyor neden sence

Bende mamajo almayı düşünüyorum bebegim 45 günlük ve sütüm manüel pompayla sadece 3 çay kaşığı kadar geliyor elektirkli alsam çoğalırmi aceba

Lansinoh elektirkli gögüs pompasını tavsiye ediyorum çok güzel kademesi ayarlanabiliyor kaç dakika da sağıdğını takip edebiliyorsun

Ben philips awent aldım 15gün önce, gayet memnunum, bir sorun yaşamadım

Bende mamajo almayı düşünüyorum bebegim 45 günlük ve sütüm manüel pompayla sadece 3 çay kaşığı kadar geliyor elektirkli alsam çoğalırmi aceba

Hanımlar eski tarihte konuya yorum yapmışım şimdi yorumumu güncellemek istiyorum, eğer elektrikli pompa alacaksanız çiftli alın, tekli pompalar uzun süre kullanımda süt randımanını düşürüyor. Şimdiki aklım olsa çiftli alırdım. Awent iyiydi ama tekli olması hem zaman hem performans bakımından olumsuzluk yarattı uzun süreçte

Arkadaşlar merhaba, elektrikli göğüs pompasını 2. El almayi düşünüyorum. Hemen hemen her markanin 2. Elini bulabiliyorum ama marka konusunda kararsiz kaldim. Medela cok iyi diyorlar fakat onu da bir sure kullandiktan sonra motor gucu azalip sagmayi zorlaştiriyormuş. Yani aldigim urunun belkide motoru bozuk olacak :/ Aventten cok sikayet geliyormuş. Lansinoh kalitesizmis vs vs.

benim ilk gebeligim ve 40 yaşindayim bu yuzden 2 el dusunuyorum bu arada. Yardımcı olursaniz cok sevinirim.

Naptınız merak ettim bende arıyorum da ikinci el buldunuz mu siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…