Bebek Beslenmesi Elektrikli Göğüs Pompası Tavsiyesi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hangi göğüs pompası tavsiye edersiniz?

• Manuel

OY: 1 2,1%
  • Elektrikli - Philips Avent

OY: 20 42,6%
  • Elektrikli - Nuk Luna

OY: 3 6,4%
  • ELektrikli - Kraft

OY: 1 2,1%
  • Elektrikli - Ameda

OY: 4 8,5%
  • Elektrikli - Lansinoh

OY: 18 38,3%

• Ankete Katılan
    47
Selamlar benim de ikizlerim olacak hangi marka sut sagma makinesi alsam diye düşünüyorum..lansinoh kullanan var mi acaba?
Evet kardeşim için almıştık harika bi makina ama kullanamadı süt yoktu hala paketinde duruyo isterseniz 100 tl ye satabilirim size biz 300 tl ye almıştık ve 3 kez kullanıldı

Ben de medela derim. Benim göğüs ucum olmadığından emziremedim ilk zamanlar. Bir de üstüne göğüslerim tamamen tıkanmıştı. Medelanın 3 kademeli olan elektrimli göğüs pompasıyla tıkanıklıkları 3 haftada açtım diğer markaların hiçbiri işe yaramadı bende. Kızım artık 27 günlük ve rahat rahat emiyor sütüm de çok arttı.

Sezeryanla dogum yaptim ve sutum gelmedi. Hastanenin sut sagma makinasiyla sagmaya calistim ama inanilmaz canimi acitti devam edenedim sutumde yoktu zaten. Merak ettigim ev tipi elektrikli pompalarda cani bu kadar acitiyor mu?

X