Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elektriklenen ve mat saçlara bulduğum çözüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi fulye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
117
0
26
Bolu
meraba kızlar bunu sizinle paylaşmadan edemedim yıllardır saçlarımdan şikaye ederdim hep elektriklenmesinden ve matlığından
bunlardan kurtulduğuma inanamıyorum hala beni kurtaran ise bıttım sabunu herkese tavsiye ediyorum.....

benımde aktarım getırmıştı siirttendi sanırım ama saclarımı tam bır kece halıne getırmıştı bıddım sabunu bnde yüzümü yıkadım yüzüme bayagı ıyı geldı...

benımde aktarım getırmıştı siirttendi sanırım ama saclarımı tam bır kece halıne getırmıştı bıddım sabunu bnde yüzümü yıkadım yüzüme bayagı ıyı geldı...

ilk bi iki defa kullanınca sertleşiyor gbi oluyor ama devam edince geçiyor yumşak oluyor.....

bende saçlarımı o kadar çok boyadım ki hem de çok inceler duştan sonra direk tarasam avcumu doldurmuyo saçlarım . bende taramadan kurutuyorum öyle tarıyorum dalgalı olsun diye ama o zamanda illa düzleştirmem gerekiyor anlıcanız çok yıprattım çok ne yapsam

bence saçlarından düzleştiriciyi ve saç kurutma makinasını bi süre uzak tut gürleşmesi için ısırgan otu suyunu deniyebilirsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…