C ciyes Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 3 0 16 Antalya 5 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ciyes #1 sulu sistem süpürge almak istiyorum.fakir hijyenmax düşünüyorum emin değilim.kullananlar varsa bilgi verirmisiniz kullanımı nasıl ,
sulu sistem süpürge almak istiyorum.fakir hijyenmax düşünüyorum emin değilim.kullananlar varsa bilgi verirmisiniz kullanımı nasıl ,
D daisyflower Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2012 3 0 16 Ankara 17 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ciyes #2 ciyes .!.: sulu sistem süpürge almak istiyorum.fakir hijyenmax düşünüyorum emin değilim.kullananlar varsa bilgi verirmisiniz kullanımı nasıl , Genişletmek için tıkla... Fakir Hijyenmax kullanıyorum ben. Kullanımından gayet memnunum. Kuvvetli ve güçlü bir makine. Kesinlikle tavsiye ederim.
ciyes .!.: sulu sistem süpürge almak istiyorum.fakir hijyenmax düşünüyorum emin değilim.kullananlar varsa bilgi verirmisiniz kullanımı nasıl , Genişletmek için tıkla... Fakir Hijyenmax kullanıyorum ben. Kullanımından gayet memnunum. Kuvvetli ve güçlü bir makine. Kesinlikle tavsiye ederim.
C ciyes Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 3 0 16 Antalya 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ciyes #3 yorumunuz için çok teşekkür ederim.suyunu dökmek zor oluyormu?içilne kıl falan dolanıyormu diye öğrenmek istiyorum.bide toz torbalı süpürgelerden daha güzel temizliyor değilmi?
yorumunuz için çok teşekkür ederim.suyunu dökmek zor oluyormu?içilne kıl falan dolanıyormu diye öğrenmek istiyorum.bide toz torbalı süpürgelerden daha güzel temizliyor değilmi?