Elektrik süpürgesi

Gerçekten öyle, halılar yeni ambalajından açılmış gibi rengi falan kendine geliyor.
Ben tamirat için 3bin küsür lirayı vermeyi göze alamadım şuan, ileride belki.
Ve dediğim gibi iyi bir alternatifini buldum.
İleride durumum ve ülke hali düzelince yaptırırım.
Sonuçta ev yatırımı gibi bir şey rainbow, akmaz kokmaz:halay:
Kolay kolay arıza da yapmıyor ama yaparsa parçası tamiri çok pahalı beni de o korkutmuştu. Arkadaşımın babası satıyordu kocamın gözü döndü fiyatı duyunca alamadım, dysondan memnunum ama o zaman alsaydık şimdi satıp o parayla zengin olurduk sanırım :KK70:

Dyson da bir alternatif ama bu işin piri rainbow dur.
Onun ücretlerinin uçuk olmasından ötürü dyson alternatif.
Benim rainbow bozuldu ve tamir için 500 dolar istendiğinde, yeni süpürge aldım.
Arnicanın sulularından.
Çok da memnunum, aynı çamurlu suyu görüyorum.
Elbette çekiş gücü farkı var ama sırf tamirine vereceğim ücretle 5 ayrı süpürge alabilirimi hesap ettik.
süpürgem bozuldu fiyatlara baktım vazgeçtim tamire verdim o bile 450 tl tutuyor .gün paramla alırım artık bir ay sonra iyi bir süpürge

Kolay kolay arıza da yapmıyor ama yaparsa parçası tamiri çok pahalı beni de o korkutmuştu. Arkadaşımın babası satıyordu kocamın gözü döndü fiyatı duyunca alamadım, dysondan memnunum ama o zaman alsaydık şimdi satıp o parayla zengin olurduk sanırım :KK70:
Benimki çeyizimden.
Yoksa bu devirde araba parasını süpürgeye bağlayacak koca tanımıyorum.
Benim babam takıntılıdır, 3 tane vardı evimizde.
Her çıkana kandırılarak alır, dolayısıyla bir önceki modeli bana çeyiz diye verdi.
20 sene önceki de evimizde, çatır çatır çalışıyor valla.
Yeni modelinde de ışıklar varmış diye kandırdılar, onu da aldı.
Bari dedik en eskiyi ver, fiyattan düşür.
20 senelik makinayı 6 bin küsüre saydılar, o kadar değer kaybetmiyor bu alet.

süpürgem bozuldu fiyatlara baktım vazgeçtim tamire verdim o bile 450 tl tutuyor .gün paramla alırım artık bir ay sonra iyi bir süpürge
Ay benim de şarjlı bozuldu, tamirci 200 dedi yenisini alalım yahu deik.
Bir fiyat araştırmasına girdik ki ne mümkün!
300 e aldığım daha 2 sene olmayan alet şuan 800.
Paşa paşa yaptırdık...

Herkese çok teşekkürler... Ban yedim falan derken arası açıldı yazamadım. Bu süreçte arastirip süpürgemi aldım. Belirttiğim bütçenin iki katına çıkarak dyson big ball animal pro yu aldım. Ancak şunu da belirtmek isterim; hayvan beslemeyenler için multi floor un da bir farkı yokmus cekiş gücü olarak. Aradaki fark 1100 lira civari

Herkese çok teşekkürler... Ban yedim falan derken arası açıldı yazamadım. Bu süreçte arastirip süpürgemi aldım. Belirttiğim bütçenin iki katına çıkarak dyson big ball animal pro yu aldım. Ancak şunu da belirtmek isterim; hayvan beslemeyenler için multi floor un da bir farkı yokmus cekiş gücü olarak. Aradaki fark 1100 lira civari
Merhabalar. Benim evimde de hem kedim hem de cocugum var. Elektrik supurgemden hic memnun degilim ne kadar bastirirsam bastirayim guzel temizlemiyor. Siz memnun musunuz? Malum o kadar para verip memnun kalmamaktan korkuyorum

Merhabalar. Benim evimde de hem kedim hem de cocugum var. Elektrik supurgemden hic memnun degilim ne kadar bastirirsam bastirayim guzel temizlemiyor. Siz memnun musunuz? Malum o kadar para verip memnun kalmamaktan korkuyorum
Evet ben şimdilik memnunum ama sanırım parçayla ilgili sorun olduğunda parçanın Türkiye'ye gelmesi sıkıntı olabiliyormus. Ben de yeni öğrendim bunu. Bu noktayı da araştırın iyice isterseniz

Herkese merhabalar. Muhtemelen konum kapanacak ya da taşınacak ancak en hızlı fikri bu bölümden alabilirim diye düşündüm. Umarım bir süre kapanmaz.. elektrik süpürgem can çekişiyor artık.. tam emekleme zamanı olan bebek de var; bir an önce yenisini almalıyım ama karar veremedim bir türlü. Özetle önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
-fiyatı en fazla 2000
- toz torbalı ( en iyisi toz torbalılar diye duymuştum nerden duyduysam)
Şu anda konudan çok nickinize takıldım. Cevizlipeynir mi? Öyle bir şey mi var. Olsada yesem modundayım.

Şu anda konudan çok nickinize takıldım. Cevizlipeynir mi? Öyle bir şey mi var. Olsada yesem modundayım.
Çok hossunuz. Evet ben de pek severim :halay:
Biz de deri peyniri derler ama tulum peyniri işinizi görür. Cevizi biraz dövün sonra peyniri de ekleyin dövmeye devam. İkisi karıştı mi oldu bu iş :)

ablam bana ceyizimde arnica torbalı aldı 1 sene olmadan sorun çıktı hic tavsiye etmem ara ara düşmüş gibi ses çıkarıp çekmiyor ablam kendine de almış hiç kullanmamisti bize verdi benimkini servise verip kullanrim dedi. eve getirdim biraz kullandım yine aynı sorun eşim de sinir oldu yenisini alalım diyor o yüzden bende bakiyorum rowenta iyi diye biliyorum yıllardır annemler kullanılıyor

Back
X