Elektrik süpürgesi

Cevizlipeynir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
1.401
2.349
133
Herkese merhabalar. Muhtemelen konum kapanacak ya da taşınacak ancak en hızlı fikri bu bölümden alabilirim diye düşündüm. Umarım bir süre kapanmaz.. elektrik süpürgem can çekişiyor artık.. tam emekleme zamanı olan bebek de var; bir an önce yenisini almalıyım ama karar veremedim bir türlü. Özetle önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
-fiyatı en fazla 2000
- toz torbalı ( en iyisi toz torbalılar diye duymuştum nerden duyduysam)

Ben 6 yıllık hepa filtreli supurgeden sonra toz torbaliya geçtim. 3 ayda bir degistiriyorum ancak doluyor torbası. Filtreleri dogru dürüst tozlanmadi bile 2 yil olacak alali. Makine biraz ağır saga sola cekerken hissettiriyor ağırlığını ama çekişinden cok memnunum. Siemens Q8 model. Tavsiye ederim.

En iyisi torbalı gerçekten :KK56:
Toz torbasız süpürge pişmanlıktır,süpürmekten soğutandır.Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum,ilk fırsatta değiştirmek istiyorum aklımda miele c3 allergy var,yorumları güzel

Alla alla toz torbasız süpürgem var 4 yıl önce aldım . 2 kedim var hala canavar gibi .

Sulu hariç diğer tüm çeşit süpürgeler, sağlık düşmanıdır.
Çekilen toz ve kiri hava kanallarından dışarı veriyor, soluduğunuzdan çok daha fazla bir şiddetle.
Sulu olanlar ise, suya hapsettiği için dışarı çıkma olasılığı kalmıyor ve bu sebeple zaten alerjik bünyeli, rahatsızlığı olan insanlara doktorlar bunu önerir.
Evi 1 saat sonra süpğrğn, yine leş gibi toz yumağı bir suyla karşılaşırsınız bu süpürgelerde.
O sebeple yeniden düşünün derim.

Sulu hariç diğer tüm çeşit süpürgeler, sağlık düşmanıdır.
Çekilen toz ve kiri hava kanallarından dışarı veriyor, soluduğunuzdan çok daha fazla bir şiddetle.
Sulu olanlar ise, suya hapsettiği için dışarı çıkma olasılığı kalmıyor ve bu sebeple zaten alerjik bünyeli, rahatsızlığı olan insanlara doktorlar bunu önerir.
Evi 1 saat sonra süpğrğn, yine leş gibi toz yumağı bir suyla karşılaşırsınız bu süpürgelerde.
O sebeple yeniden düşünün derim.

Alerjik bünyeli insanlara Dyson öneriyorlar genelde hiç sulu süpürge tavsiye edeni duymadım :)

Tereddut etmeden mielle alın derim. Uzun araştırmalardan sonra almaya karar vermistim,2 yıldır kullaniyorum. Supurgeyi her kullandigimda mutlu ediyo beni:nazar::dondurma:

Philips marathon ultimate. Ama en son fiyati 3500 civariydi. 4 yildir kullaniyorum. Cok memnunum. Toz torbasiz ve ben herhangi bir dezavantajini gormedim. Gayet rahat, her temizlikten sonra bosaltip yikiyorum, kuruyunca takiyorum. Ayda bit falan da filtelerini yikiyorum. Toz torbasi almakla ugrasamam hic. Boyle cok rahat

Alerjik bünyeli insanlara Dyson öneriyorlar genelde hiç sulu süpürge tavsiye edeni duymadım :)
Dyson da bir alternatif ama bu işin piri rainbow dur.
Onun ücretlerinin uçuk olmasından ötürü dyson alternatif.
Benim rainbow bozuldu ve tamir için 500 dolar istendiğinde, yeni süpürge aldım.
Arnicanın sulularından.
Çok da memnunum, aynı çamurlu suyu görüyorum.
Elbette çekiş gücü farkı var ama sırf tamirine vereceğim ücretle 5 ayrı süpürge alabilirimi hesap ettik.

Dyson da bir alternatif ama bu işin piri rainbow dur.
Onun ücretlerinin uçuk olmasından ötürü dyson alternatif.
Benim rainbow bozuldu ve tamir için 500 dolar istendiğinde, yeni süpürge aldım.
Arnicanın sulularından.
Çok da memnunum, aynı çamurlu suyu görüyorum.
Elbette çekiş gücü farkı var ama sırf tamirine vereceğim ücretle 5 ayrı süpürge alabilirimi hesap ettik.
Ben de umut ediyorum ki benim dyson büyüyünce rainbow olsun.
Ülke şartlarında çok zor ama olsa 15000 veririm, onunla temizlikten sonra ev kirlenmiyor sanki

Rowenta marka kullanıyorum toz torbasız gayet memnunum. Hatta bir ara parkeleri yerinden sökecek gibi oluyordu ayarını düşürdüm

Ben de umut ediyorum ki benim dyson büyüyünce rainbow olsun.
Ülke şartlarında çok zor ama olsa 15000 veririm, onunla temizlikten sonra ev kirlenmiyor sanki
Gerçekten öyle, halılar yeni ambalajından açılmış gibi rengi falan kendine geliyor.
Ben tamirat için 3bin küsür lirayı vermeyi göze alamadım şuan, ileride belki.
Ve dediğim gibi iyi bir alternatifini buldum.
İleride durumum ve ülke hali düzelince yaptırırım.
Sonuçta ev yatırımı gibi bir şey rainbow, akmaz kokmaz:halay:

Herkese merhabalar. Muhtemelen konum kapanacak ya da taşınacak ancak en hızlı fikri bu bölümden alabilirim diye düşündüm. Umarım bir süre kapanmaz.. elektrik süpürgem can çekişiyor artık.. tam emekleme zamanı olan bebek de var; bir an önce yenisini almalıyım ama karar veremedim bir türlü. Özetle önerilerinizi bekliyorum.. teşekkürler
-fiyatı en fazla 2000
- toz torbalı ( en iyisi toz torbalılar diye duymuştum nerden duyduysam)

Süpürgem toz hazneli, Arnica tesla premium, çok memnunum. Evde kedim var ve de toz alerjim var, o yüzden perdelere kadar kullanıyorum. Her kullanımdan sonra toz haznesini boşaltıp yıkıyorum. İki ay oldu alalı bir sorun yaşamadım üstelik fiyatı da çok uygun. Kirby, dyson modu bir.şey almayacaksanız gayet yeterli bence

Back
X