Elektrik Süpürgeleri, temizlik setler, bezleri vs vs . Soru-Cevap

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
Ah kızlar bu sefer cidden bunun yeri burasımı bilmiyorum.

Ancak neredeyse 5 senedir evliyim hep derdim bu temizlik ekipmanları.

Neyse şimdi

1- Süpürge makinenizden memnunsanız , markası ?

2- Şu son dönem dönen başlı mop temizlik setlerinden vardır hemen hemen herkesin parex tornado veya vileda pedallı mı ?Veya bambaşka bişey mi ?(vileda ise tavsiyeniz bunların bi grisi var daha ucuz birde siyah rengi var 20 tl daha pahalı mesela hangisi )

3- Hazneli gündelik kullanımlar için ayaklı mop istiyorum ,kullanan varmı ? Marka rica ediyorum. Parex hazneli, scotch Brite vs bambaşka bişey mi ?

4- Son dönem çok meşhur olan vileda actifibre bezi duymayan yoktur ancak 2'li si 12 tl filan satılıyor ancak dönem dönem deli indirime girip 2 tl kadar düşüyor ancak ben hiç yakalayamadım. Şöyle cam için , mobilya için , duşa kabin için kullandığınız bezler neler ?

5- Bunu hiç sormak istemiyorum ancak duşa kabin peki ? Vileda magic 2 kutu elimde kaldı , artık sanırım duşa kabinin tamamen battı bi türlü arınmıyor siz ne yapıyorsunuz ?

Benim süpürge makinem arzum cleanart cok güzel cekiyor ama hortumu paramparca artık, heryeri bantlı . Yedek hortumları yok , bi türlü uymuyor çöpe gidecek zor duruyorum atmamak için.

Vileda kovam magic mop benimki ancak aldıktan kısa süre sonra sopası bozuldu takılıyor sıktırmada sorun cıkarıyor onuda çöpe yollayacağım çünkü yedeğide çok ucuz değil .
buarada bilmeyenler için hazneli mopları ekleyeceğim çok begeniyorum canına yandıklarımı, ama kullanışlımı acaba

elektrikli süpürgem samsung 2000 w modelini hatırlamadım istersen bkarım eve gidince çok memnunum toz torbasız filtresi yıkanabiliyor max ayarında halıyı yerden kaldırabiliyor
diğerleriyle ilgili titiz kk hatunlarını takipteyim ben de

Sanırım numaralandıramıcam.

Süpürgem miele, bozulsa hiç macera aramam yine aynı marka alırım.
Zaten bozulacağa da benzemiyor, hatırı sayılır fazlalıkta su çektim içine bana mısın demedi.
Gerisi hakkında pek fikrim yok.

Viledanın mopunu aldım beğenmemiştim.
Şimdi olsa beğenirdim belki.
Sonra sadece paspas aldım kovasız, çok güzel her yere giriyor ama ikide bir yıkamaktan gıda geliyor.
Onun kovalıları mı vardı acaba.

2li bez dediğin pembe mavi var o mu?
Güzele benziyor, ben kullanmadım da abla mutfak dolaplarımı silerken çok beğendi, ötekilere de söyleyeyim bundan alsınlar dedi.

hazneli mop kullandım.yeşil olanı.2 kere aldık.ikisinide eşim vargücüyle sildiğinden sopasını kırdı.
ben çok memnundum.sadece bezini kendi markası önermem.bimden ucuz mop bezi aldım o daha güzeldi.son zamanlarında onunla kullandım daha iyiydi.tabiki elle silme gibi olmuyor belirtmek istedim.şuanda elle devam ediyorum yer silmeye ama bende güzel bir alet arıyorum.bu yeşil olan da epey pahalı eşime güvenmediğimden almıyorum üçüncüyü.

duşa kabin içinde; geçen sene duşa kabini değiştirdik.onda yaptığım hataları yapmayacağım diyerek yola çıktım :) birincisi kesinlikle domestos ve deterjan değdirmiyorum.arapsabunu ile örgü bezi köpürtüp her tarafını siliyorum.sararma ve su lekesi olmuyor.su ve kireç lekeleri içinde düzenli olarak elma sirkesi sıkıp bekletiyporum.arkasından arap sabunu.şimdilik çok güzel gidiyor bir sorunum yok.o vileda magic bende aldım ama balkon ve normal camlarda daha iyi.wowww etkisi yok malesef.

elektrikli süpürgede benimde yüzüm gülmedi.samsung kullanıyorum ama hortum bendede sıkıntı.günlük için fantom aldım o çok iyi.koca makineden daha iyi temizliyor.

temizlik bezi olarak bir çok markayı denedim.pahalısıda ucuzuda.ilk 3 kullanım idare eder sonrası kötü oluyor.o yüzden bende daha bu çok iyi diyeceğime rastlamadım.

Hepsine değil ama bir ikisine cevap yazabilirim CuteMom

1. Benim süpürgem Bosch BGS4U232, hepa filtreli, toz torbasız, alerjik bünyelere ve bebeklere uygun. Çok çok memnunum, evlenirken almıştım 2yıl oldu.
Fakat geçen ay anneme süpürge alacaktık, benimkinden alayım derken fiyatının çok arttığını gördüm. Biz Bosch bayisinden 450liraya almıştık, şimdi fiyatı 700 civarı. Bunun üzerine çok araştırma yapıp Philips FC9724/09 aldım. Bu da toz torbasız, alerji+ ve hepa filtreli. Annem de çok memnun kaldı. N11de indirim çekimiz vardı, 620liraya geldi. Süpürürken süpürgenin ucu halıları toplamıyor, beli yormuyor. Bosch ile süpürürken benim belim ağrıyor biraz, philips bu sorunu yeni süpürge başlıkşarıyla çözmüş.

2. Parex Tornado kullanıyorum. Bundan da gayet memnunum. Her şeyi topluyor. İşimi bitirdikten sonra başılığın ucunu temizlemek için önce başlıkta varsa saç vs şeyleri elimle alıp çöpe atıyorum. Sonra kovadaki pis suyu döküp biraz temiz su koyuyorum, birkaç kere ıslatıp döndürüyorum, tertemiz oluyor başlık

Duşakabinle benim de başım dertte. Tavsiyeleri dört gözle bekliyorum :)

Anladım ama haznelıyı gundelık temızlık ıcın kullanıyordun degıl mı ? Yoksa derın temızlık ıcınmı kullandınız . Ben onu gundelık kullanmayı dusunuyorum haftada 2-3 kere mutfak banyo vs sılmek ıcın .

Duşa kabine gelince benim banyom guzel anam o duşa kabınden sarartılardan karartılardan artı kırec lekelerınden bakasım gelmıyor banyoya.

Benım dusa kabınıms undan ama artık su desenlerıde sılınmeye basladı en sonunda alıcam telı elıme ovacagım hepsını. Kırılmadanda degıstırmek bana mantıklı gelmıyor ya neyse.

beze gelınce yazmamısım perla bez onerıyorlar ama 50 tl
7-8 sene kullanımı varmıs dıyorlar. Vileda actifibre pembe mavı olan evet buarada bı arkadas sormustu

Ben samsung aldım fiyatı da uygundu toz kabı dolunca boşaltması falan çok kolay halıyı da kaldıracak kadar iyi çekiyo.

Duşakabinde cif banyo naturals midir nedir sprey olan, o yetiyor bana.
Leke kalmıyor hiç, desensiz cam benimki.
Sonra magicle de silersem iyi oluyor.
Ama püf nokta her duş sonrası çekpas kullanmak kesinlikle.

Benim süpürge m Philips memnunum ama k.vadeye bakarken media market te çocuk nilfisk le show yaptı resmen bir bak derim öyle ki üstüne bile çıktı süpürgenin

Elektrik süpürgesinde Dyson ı tek geçerim.Servisi de çok hızlı ve kaliteliler.
Diğerleri için gelecek tavsiyeleri ben de takip ediyorum.

Bir de duşakabine (hem camlarına hem küvetine) cillit bang banyo sıkıp mutfak süngerinin sert kısmıyla silip duruluyorum pırıl pırıl oluyor, kireç su lekesi hiçbir şey kalmıyor. Fakat marka cillit bang olsun, cifin falan banyo temizleyicileri bunun kadar kolay temizlemiyor, ovmak falan gerekiyor.

1-Süpürgemden memnun değilim, Electrolux almıştım hazneli.
2-Dönerlilerden 2 kere aldım ama kılları pislikleri vs toplamıyor. İyice süpürüp hiç bir şey kalmadıktan sonra silerim dersen güzel.
3- Hazneli kullanmadım ama haznesiz bezi çıkarılıp yıkananlardan var (parex). Bunu seviyorum ama o bezi tak-yıka- çıkar ciddi zaman kaybı.
4-Ben sürekli bez alan biri olarak bundan da almışım ve nedense hiç sevmedim. Kuruduğu zaman takır takır bir şey oluyor, camda falan güzel ama harika bir bez diyemem. Islanınca gıcır gıcır oluyor fazla su çekmiyor. Ben Bimin havlu gibi olan bezlerini seviyorum, kurulamada tüy bırakıyor ama toz alırken, camları ilk silmede, duşakabinde ve mobilyalarda kullanıyorum.
5-Ben Glint diye bir ürün aldım, her yere yazıyorum bunu da. Duşakabine camsil gibi sıkıp siliyorum temiz oluyor. Hemen her lekeyi de çıkartıyor, çamaşırda da mobilyada da, lavaboda da kullanılabiliyormuş. Önceden cifle fırçalayıp durulayıp kurulardım, şimdi daha rahatım.

ah cutecim aynı dertten muzdaribim. bir aydır kafamı yer silme aletlerine taktım. buharlı mob almak istiyorum acaba kullanan varmı ? yerleri nasıl sılıyorsunuz

duşakabinim düz cam.desensiz.
amway banyo temizleyici kullanıyorum.duşa girmeden önce iyice sıkıyorum.yarım saat sonra hem duşa giriyorum hemde temizliyorum.15-20 günde ancak temizleme ihtiyacı hissediyorum.
her duştan sonra da yine aynı markanın günlük duş temizleyicisi var.onu sıkıyorum.durulama kurulama yok.
ne kireç sorunu,ne de leke.

evet canım günlük için kullanıyordum.sürekli elimin altındaydı.birşey döküldü toz oldu leke oldu hemen siliyordum.
sirkeyi denemeni tavsiye ederim.sık ve beklet.sonrasında ov.bir nebze seni rahatlatacak.bende bunları öngörerek desenli camdan kaçındım.bronz cam yaptırdım düz şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…