su haznelı mop yerıne soyledın bunu sanırım , Dımı gündelik içinSüpürge konusunda bişey diyemem ama fakir buharlı mop kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.
Aynen, sıcak buharla temizlediği için daha hijyenik kullanması da çok kolaysu haznelı mop yerıne soyledın bunu sanırım , Dımı gündelik için
Buda aklımda olsun oyleyse sanırım butun bunları almam ıcın rahat bı 2000 tl harcamam lazım :)Aynen, sıcak buharla temizlediği için daha hijyenik kullanması da çok kolay
Anladım ama haznelıyı gundelık temızlık ıcın kullanıyordun degıl mı ? Yoksa derın temızlık ıcınmı kullandınız . Ben onu gundelık kullanmayı dusunuyorum haftada 2-3 kere mutfak banyo vs sılmek ıcın .hazneli mop kullandım.yeşil olanı.2 kere aldık.ikisinide eşim vargücüyle sildiğinden sopasını kırdı.
ben çok memnundum.sadece bezini kendi markası önermem.bimden ucuz mop bezi aldım o daha güzeldi.son zamanlarında onunla kullandım daha iyiydi.tabiki elle silme gibi olmuyor belirtmek istedim.şuanda elle devam ediyorum yer silmeye ama bende güzel bir alet arıyorum.bu yeşil olan da epey pahalı eşime güvenmediğimden almıyorum üçüncüyü.
duşa kabin içinde; geçen sene duşa kabini değiştirdik.onda yaptığım hataları yapmayacağım diyerek yola çıktım :) birincisi kesinlikle domestos ve deterjan değdirmiyorum.arapsabunu ile örgü bezi köpürtüp her tarafını siliyorum.sararma ve su lekesi olmuyor.su ve kireç lekeleri içinde düzenli olarak elma sirkesi sıkıp bekletiyporum.arkasından arap sabunu.şimdilik çok güzel gidiyor bir sorunum yok.o vileda magic bende aldım ama balkon ve normal camlarda daha iyi.wowww etkisi yok malesef.
elektrikli süpürgede benimde yüzüm gülmedi.samsung kullanıyorum ama hortum bendede sıkıntı.günlük için fantom aldım o çok iyi.koca makineden daha iyi temizliyor.
temizlik bezi olarak bir çok markayı denedim.pahalısıda ucuzuda.ilk 3 kullanım idare eder sonrası kötü oluyor.o yüzden bende daha bu çok iyi diyeceğime rastlamadım.
Ah kızlar bu sefer cidden bunun yeri burasımı bilmiyorum.
Ancak neredeyse 5 senedir evliyim hep derdim bu temizlik ekipmanları.
Neyse şimdi
1- Süpürge makinenizden memnunsanız , markası ?
2- Şu son dönem dönen başlı mop temizlik setlerinden vardır hemen hemen herkesin parex tornado veya vileda pedallı mı ?Veya bambaşka bişey mi ?(vileda ise tavsiyeniz bunların bi grisi var daha ucuz birde siyah rengi var 20 tl daha pahalı mesela hangisi )
3- Hazneli gündelik kullanımlar için ayaklı mop istiyorum ,kullanan varmı ? Marka rica ediyorum. Parex hazneli, scotch Brite vs bambaşka bişey mi ?
4- Son dönem çok meşhur olan vileda actifibre bezi duymayan yoktur ancak 2'li si 12 tl filan satılıyor ancak dönem dönem deli indirime girip 2 tl kadar düşüyor ancak ben hiç yakalayamadım. Şöyle cam için , mobilya için , duşa kabin için kullandığınız bezler neler ?
5- Bunu hiç sormak istemiyorum ancak duşa kabin peki ? Vileda magic 2 kutu elimde kaldı , artık sanırım duşa kabinin tamamen battı bi türlü arınmıyor siz ne yapıyorsunuz ?
Benim süpürge makinem arzum cleanart cok güzel cekiyor ama hortumu paramparca artık, heryeri bantlı . Yedek hortumları yok , bi türlü uymuyor çöpe gidecek zor duruyorum atmamak için.
Vileda kovam magic mop benimki ancak aldıktan kısa süre sonra sopası bozuldu takılıyor sıktırmada sorun cıkarıyor onuda çöpe yollayacağım çünkü yedeğide çok ucuz değil .
buarada bilmeyenler için hazneli mopları ekleyeceğim çok begeniyorum canına yandıklarımı, ama kullanışlımı acaba
Eki Görüntüle 1925711 Eki Görüntüle 1925713
evet canım günlük için kullanıyordum.sürekli elimin altındaydı.birşey döküldü toz oldu leke oldu hemen siliyordum.Anladım ama haznelıyı gundelık temızlık ıcın kullanıyordun degıl mı ? Yoksa derın temızlık ıcınmı kullandınız . Ben onu gundelık kullanmayı dusunuyorum haftada 2-3 kere mutfak banyo vs sılmek ıcın .
Duşa kabine gelince benim banyom guzel anam o duşa kabınden sarartılardan karartılardan artı kırec lekelerınden bakasım gelmıyor banyoya.Eki Görüntüle 1925716
Benım dusa kabınıms undan ama artık su desenlerıde sılınmeye basladı en sonunda alıcam telı elıme ovacagım hepsını. Kırılmadanda degıstırmek bana mantıklı gelmıyor ya neyse.
beze gelınce yazmamısım perla bez onerıyorlar ama 50 tl
7-8 sene kullanımı varmıs dıyorlar. Vileda actifibre pembe mavı olan evet buarada bı arkadas sormustu