- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
fakir buharlı mobum var.malesef dolap bekliyor.biraz ağır bir alet.tüm evde kolum kopuyor.sürekli kullanmıyorum.yılda bir kaç defa anca.ah cutecim aynı dertten muzdaribim. bir aydır kafamı yer silme aletlerine taktım. buharlı mob almak istiyorum acaba kullanan varmı ? yerleri nasıl sılıyorsunuz
Süpürge konusunda bişey diyemem ama fakir buharlı mop kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.
Duşakabinle benim de başım dertte. Tavsiyeleri dört gözle bekliyorum :)
Bu ürünü birinden daha duymuştum. Hemen deneyeceğim inşallah. Her yüzeyde işe yarıyor demek ki. Teşekkür ederimEki Görüntüle 1925720 Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ayrıca armatürleri çok güzel parlatıyor.
Tozda alınıyor.uzun süre tozlanmıyor mobilya.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom .
bende bundan çok memnunum bende tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1925720 Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom .
Fakir steam mop benimki tavsiye ederimben alıcam ama asırı kararsızım kayınvalidem her zaman kı gibi aklımı bulandırdı. hangı markayı kullanıyorsunuz acaba
Fakir steam mop benimki tavsiye ederim
Ayyy ben ben ben bununla dusup agzımı yuzumu kırdımEki Görüntüle 1925720 Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom .
Tembel kadından tavsiyeler vereyim yine.
Elektrik süpürgem bosch'un dandik küçük kağıt torbalı bir modeli. Bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum. Diğer torbasız, sulu vs. modeller bana göre değil. Hem cok ağır hem de zahmetliler. Bir de fakirin hem ayaklı hem ayrı kullanılabilen sarjlı süpürgesi var. Elimin altında sürekli.
Ben evdeki bütün kovaları paspasları attım. Scotch brite hazneli mop kullanıyorum. Başka hiç bir şeye gerek yok bence. Diğerleri fazlalık.
Bez olarak isim vermek yasak mı bilmiyorum ama şu kataloglardan satılan markalardan birinin bezlerini kullanıyorum. Mutfak banyo cam hepsinden memnunum.
Dusakabin için içerde camlara uygun boyutta bir cekpas tutuyoruz. Duştan sonra su damlalarını onunla alınca leke falan olmuyor. Haftada bir de cif banyo spreyiyle fırçalıyoruz, temiz kalıyor.
150 TL falan internette, değer yani parasına. Kolaylığını geçtim gerçekten temiz yapıyor, vileda gibi kiri dağıtmıyor. Tabi süpürdükten sonra siliyorum ben.ARKADAŞTA KULLANIYOR ONDAN ÇOK MEMNUNUM DEMİŞTİ. KEŞKE İNDİRİMDEYKEN ALAYDIM.
150 TL falan internette, değer yani parasına. Kolaylığını geçtim gerçekten temiz yapıyor, vileda gibi kiri dağıtmıyor. Tabi süpürdükten sonra siliyorum ben.
scotch brıte hazneli hakkında sormak istiyorum. nasıl kullanışlı mı. mob kullanıyorum pislikleri sağa sola savuruyor toplamıyor. çalışan bayanım eğilip elimle de silmek çok zor geliyor. birde fiyatı ne kadar nette arastırdım ama tam bilgi bulamdım