Elektrik Süpürgeleri, temizlik setler, bezleri vs vs . Soru-Cevap

ah cutecim aynı dertten muzdaribim. bir aydır kafamı yer silme aletlerine taktım. buharlı mob almak istiyorum acaba kullanan varmı ? yerleri nasıl sılıyorsunuz
fakir buharlı mobum var.malesef dolap bekliyor.biraz ağır bir alet.tüm evde kolum kopuyor.sürekli kullanmıyorum.yılda bir kaç defa anca.
aradada halı aparatıyla halıları buharlayıp parlatıyorum.

Tembel kadından tavsiyeler vereyim yine.

Elektrik süpürgem bosch'un dandik küçük kağıt torbalı bir modeli. Bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum. Diğer torbasız, sulu vs. modeller bana göre değil. Hem cok ağır hem de zahmetliler. Bir de fakirin hem ayaklı hem ayrı kullanılabilen sarjlı süpürgesi var. Elimin altında sürekli.

Ben evdeki bütün kovaları paspasları attım. Scotch brite hazneli mop kullanıyorum. Başka hiç bir şeye gerek yok bence. Diğerleri fazlalık.

Bez olarak isim vermek yasak mı bilmiyorum ama şu kataloglardan satılan markalardan birinin bezlerini kullanıyorum. Mutfak banyo cam hepsinden memnunum.

Dusakabin için içerde camlara uygun boyutta bir cekpas tutuyoruz. Duştan sonra su damlalarını onunla alınca leke falan olmuyor. Haftada bir de cif banyo spreyiyle fırçalıyoruz, temiz kalıyor.

4BD1585E-33AA-4637-8CBF-8A4E5EA6317B-1866-000001DA01B6F5AE_tmp.jpg
Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ayrıca armatürleri çok güzel parlatıyor.
Tozda alınıyor.uzun süre tozlanmıyor mobilya.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom CuteMom .
Duşakabinle benim de başım dertte. Tavsiyeleri dört gözle bekliyorum :)

Eki Görüntüle 1925720 Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom CuteMom .
Bu ürünü birinden daha duymuştum. Hemen deneyeceğim inşallah. Her yüzeyde işe yarıyor demek ki. Teşekkür ederim :KK19:

Eki Görüntüle 1925720 Kızlar ben bunu yeni keşfettim.a101 de satılıyor. Ben 5 litreliğini aldım 5 küsür liraya.Duşakabini çok güzel temizliyor. Süngerin sert tarafıyla ovup duruluyorum sıcak suyla.
Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom CuteMom .
bende bundan çok memnunum bende tavsiye ederim.

süpürgem lg,aynı zamanda buharlı temizlik yapan başlığı var. ama 7 senede yedi kere kullanmamışımdır,buharlı başlığını,pratik değil.

süpürgenin çekiş gücü iyi ama ,yine de beklentimi karşılamıyor.bozulursa,dyson alacağım.

mopum,tuhaf bir alman markasıydı,L... ile başlıyor da,şimdi tam hatırlamıyorum.klasik mop işte,yine de saç,toz kalıyor kenarlarda,değiştireceğim,arayıştayım.

fakir,günlük toz alma,süpürgem vardı,memnundum ama şarj da fazla kaldığı için birşeyi bitmiş,parçasına,yeni parası istiyorlar,o da çöpe gidecek.

bezleri,kimyasalları, kafama göre alıyorum,ama A101 deki silikonlu temizleyiciyi deneyeyim ben de.

en iyisi konuyu takip edeyim ben

Ve çokta güzel kokuyor
CuteMom CuteMom .
Ayyy ben ben ben bununla dusup agzımı yuzumu kırdım
yere fılan gelırse lamınatları acayıp kaydırıyor. Sılıkonlu
Belkı benımkının markası farklıdır ama kokusu harıka

Tembel kadından tavsiyeler vereyim yine.

Elektrik süpürgem bosch'un dandik küçük kağıt torbalı bir modeli. Bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum. Diğer torbasız, sulu vs. modeller bana göre değil. Hem cok ağır hem de zahmetliler. Bir de fakirin hem ayaklı hem ayrı kullanılabilen sarjlı süpürgesi var. Elimin altında sürekli.

Ben evdeki bütün kovaları paspasları attım. Scotch brite hazneli mop kullanıyorum. Başka hiç bir şeye gerek yok bence. Diğerleri fazlalık.

Bez olarak isim vermek yasak mı bilmiyorum ama şu kataloglardan satılan markalardan birinin bezlerini kullanıyorum. Mutfak banyo cam hepsinden memnunum.

Dusakabin için içerde camlara uygun boyutta bir cekpas tutuyoruz. Duştan sonra su damlalarını onunla alınca leke falan olmuyor. Haftada bir de cif banyo spreyiyle fırçalıyoruz, temiz kalıyor.

scotch brıte hazneli hakkında sormak istiyorum. nasıl kullanışlı mı. mob kullanıyorum pislikleri sağa sola savuruyor toplamıyor. çalışan bayanım eğilip elimle de silmek çok zor geliyor. birde fiyatı ne kadar nette arastırdım ama tam bilgi bulamdım

150 TL falan internette, değer yani parasına. Kolaylığını geçtim gerçekten temiz yapıyor, vileda gibi kiri dağıtmıyor. Tabi süpürdükten sonra siliyorum ben.

Bende süpürmeden silmem hatta dün akşam sordum nasıl memnun musun diye on numara dedi. diğer arkadaşta benim ki öylece duruyor dedi. bu gidişle alıcam bende bir tane

scotch brıte hazneli hakkında sormak istiyorum. nasıl kullanışlı mı. mob kullanıyorum pislikleri sağa sola savuruyor toplamıyor. çalışan bayanım eğilip elimle de silmek çok zor geliyor. birde fiyatı ne kadar nette arastırdım ama tam bilgi bulamdım

Ben alalı uzun zaman oldu fiyat hakkında çok bişey diyemem yanılmıyorsam 125 liraya almıştım. Bence kullanışlı, süpürmeden sildigimde bile çer çöp kalmıyor. Biraz ağır sadece.

Supurgem bozulsa dyson alirdim en dandigi bile super.

Viledanin 2 li bezini aldim migrostan 3.5 tl ye daha kullanmadim.Rossmanin bezleri cok iyiymis cokta ucuz denenebilir.

Vileda normal kovalardan kullaniyorum ama puskulu kirmizi keceli gibi birsey fena degil o tiplerde en iyisi.

Dusakabin icin rossmanda domol diye bir marka var sirkeli su onu dusakabine sikip hemen sungerle sildinmi super birsey.

Süpürge için Philips maraton tek geçerim. Ama koldan kumandalısını alma.hassas çabuk bozulabilir. Etrafımdaki herkes de tüm arkadaşlarımda bu makine var. Netten yorumları oku. Beğeneceğine %100 garanti veririm.
Toz bezi için viledanın cam bezi var. Koyu sarı rengi. Hakmarda 6 liraya gördüm. O da on numara bez. Bana gelen temizlikçi abla 3 tanesini 10 liraya almış bi kampanyadan.bu bez olmadan iş yapmıyor :)
Yer silme için viledanın resmini koyduğunu kullanıyorum. Dikdörtgen şeklinde. Elde yıkamak gerekiyor ama yine de pratik. Almanya'ya gittiğimde onun kovasını da görmüştüm.ama almadım. Tr de kovasını bir türlü bulamadım.
Banyo için duşakabin için amway in temiziyecisine bak. Ben kullanmadım ama arkadaşlar çok memnun.sirke falan bana pratik gelmiyor nedense.

Mobilyalar İçin prontonun toz alıcısını kullanıyorum. Metal eşyalar için de var. Sprey şeklinde. Çok güzel hiç toz tutmuyor

Elektrik süpürgesi için dyson kullanıyorum çok memnunum verdiğin paraya değiyor Hoppa

Diğer soruları kapsayacak kadar detaylı temizlik yapmıyorum.

X