Duvar içinden gelmiştir herhalde oraya girdiğine göre de küçük bir yılandir. Bir kere oldu diye herkesin sigortasından çıkacak değil ya korkmayın. Zaten çok az rastlanan bir şey olduğu için haber yapmışlaren en en nefret ettiğim tiksindiğim korktuğum hayvan istisnasız yılan
depremde sokakta uyuyan ben,kazıda arazide uyuyan ben,köyde bahçede uyuyan ben bu haberi gördüğümden beri evimde uyuyamıyorum
piknik sepetine girip 6. kata çıkan yılan biliyoruz,motordan otomobile giren yılan biliyoruz ama elektrik sigortasına yılan nasıl girer
acaba başka yerden geldi sigortaya sonra mı girdi-ama görüntülerde kapak kapalı-yoksa duvar içlerinden kablolardan falan gelebilir mi
bana bunu anlatabilecek elektrik -elektronik mühendisi,mimar inşaat mühendisi var mı
yoksa ben kafayı yiyeceğim artık
ya evet o da mersinde mi adanada mı neydiYıllar önce de musluktan yılan çıkmıştı. Gazetede görmüştüm haberi, sabah yüzünü yıkamak için musluğu bi açıyor, paat yılan düşüyor.
ben şehirde yaşıyorum ama olay istanbulda olmuşKöyde kırsalda yaşıyorsanız çok normal. Bizim de yazlıkta sokakta duran elektrik panosunun içine arılar kovan yapmış. Olabiliyor böyle şeyler.
allahım çıldırmak işten değilİki üç yıl önce yaşadığım şehirin en merkezi yerde su borusundan 5.kata zehirli yılan çıkmıştı.
Daha sonra başka yerde 3 4 metre bulmuşlardı.
Bir hafta sağıma soluma bakarak yürüdüm.
Hala klozete bakmadan oturmam insan bir kere huylandı mı bırakamıyo.
Ama bu olaylar çok nadir oluyo
Umarım hiç birimiz karşılaşmayız
bu dünyada sadece insan oğlu yok. o kadar çok doğayı zapt ettik zavallı hayvancıklar her an her yerden çıkabilir.yılanda olsa siz zarar vermediginiz sürece size birşey yapmaz. siz asıl 2 ayaklı yılanlardan korkun.en en en nefret ettiğim tiksindiğim korktuğum hayvan istisnasız yılan
depremde sokakta uyuyan ben,kazıda arazide uyuyan ben,köyde bahçede uyuyan ben bu haberi gördüğümden beri evimde uyuyamıyorum
piknik sepetine girip 6. kata çıkan yılan biliyoruz,motordan otomobile giren yılan biliyoruz ama elektrik sigortasına yılan nasıl girer
acaba başka yerden geldi sigortaya sonra mı girdi-ama görüntülerde kapak kapalı-yoksa duvar içlerinden kablolardan falan gelebilir mi
bana bunu anlatabilecek elektrik -elektronik mühendisi,mimar inşaat mühendisi var mı
yoksa ben kafayı yiyeceğim artık
Katilmamak elde değilbu dünyada sadece insan oğlu yok. o kadar çok doğayı zapt ettik zavallı hayvancıklar her an her yerden çıkabilir.yılanda olsa siz zarar vermediginiz sürece size birşey yapmaz. siz asıl 2 ayaklı yılanlardan korkun.
Elektrik panosu dairenin içinde mi dışında mi?arkadaşlar yok mu bir mühendis falan