elektrik sigortasından çıkan yılan

Bende klozetten çıkan yılan haberinden sonra klozette uzun oturamam oturmadan önce mutlaka kontrol ederim
Yıllar önce timsah çıktığının haberi çıkmıştı. O gün bu gündür ben de g...ü kollarım.

arkadaşlar yok mu bir mühendis falan
Kocam elet-elek mühendisi.
İşten gelsin de sorayım
Neyi sorayım peki
Uy ben çok korktum şuan.
Ben tv de görsem bakamam. Evde çıksa ruhumu teslim ederim sanırım.
Sigortamız minik bir dolapta. Şuan çok korkuyorum o dolapta ne var acaba diye.....

çok rica ediyorum sorun uyku haram unutuna kadar
yani kutu kapalı içinden çıkıyor nerden gelebilir duvardan boru yuvalarından vs gelir mi
yoksa bi şekilde dışardan geldi de içine mi girdi

Ben apartman içinde evin kapısı dışında sandimdi.
baya evin içinde aile gece sese uyanıp kalkıyor görüyor

Geçenlerde uyuyoruz , gece bir uyandim ki fare kemirme sesi ve hani böyle ufak ufak sesler çıkarırlar ya o ses. Aman Allah'im ben şok tabi Kalktım hemen sesi takip etmeye çalıştım hemen transa geçtim. Dolaptan değil , komidin den değil, yatağın altından değil resmen duvarın içinden geliyor ses Camlarda tor var üstelik 5. Kat nasıl olabilirdi? Ve muhtemelen lağım faresiydi minik fare beton duvarı delemez . Kaç gün uyumakta zorlandım duvarı delip çıkacak korkusuyla 2 gün sonra kesildi galiba üst kata çıktı ev sahibi düşünsün

Eşime sordum, o benim kadar tepkisel yaklaşmadı tabii ben çok tırstım yaa..

Kablolar boruların içinden gider dedi.O borulardaki boşluktan olabilirmiş. Muhakkak bir boşluk vardır, O dolapta delik vardır, bir yerlerde bir şey vardır dedi Hayvanın inceliğine göre girmiştir
Oy yazamıcam ben......
Unutalım olur mu, unutalım gitsin. Çok korkarım.........

keşke ben de unutabilsem
ay peki sakinleşince şunu da sorar mısın
o boruya nerden girebilir peki yani temelden mi giriyor topraktan mı nasıl ulaşacak boruya

Eşimin anne annesi köyde yaşıyor duvar içlerinde fare geziyor tıkır tıkır pencere kasalarınınn altları yarasa dolu hatta yarasayı avucladım bilmeden. Köye gidince wc deliğini kontrol ediyorum sürekli fare çıkar mı diye

keşke ben de unutabilsem
ay peki sakinleşince şunu da sorar mısın
o boruya nerden girebilir peki yani temelden mi giriyor topraktan mı nasıl ulaşacak boruya
Binanın ana elektrik kutusuna, o saatlerin olduğu yere girer, ordan borulardan geçebilir dedi
Ama tabi boşluk veya delik olmalı,olağan bişey değil dedi. Toprakla bağlantısı olamazmış.

Töbeler olsun.

Konu başlıgını elektronık sıgaradan cıkan yangın dıye okudum.Çok takılma .Hayvanlar acayıp guclu varlıklar .Orayı sevmış demekkı

Şu zamanda etrafimizda 2 ayakli yilanlar akrepler çogalmisken o hayvanlar bana zararsiz geliyor kokmayin kafanizda dusunup buyutmeyin unutmaya calisin

Bocekler haric herhangi bir hayvan fobim yoktu, bu konuyu okuyana kadar. Oyle teavmatik hikaye dolu ki
muhendis degilim ama cevremde cok var insaat. Yarin ben de sorayim isterseniz, gerci bi arkadasin esi gayet guzel cevap vermis ama

Binanın ana elektrik kutusuna, o saatlerin olduğu yere girer, ordan borulardan geçebilir dedi
Ama tabi boşluk veya delik olmalı,olağan bişey değil dedi. Toprakla bağlantısı olamazmış.
çok teşekkür ediyorum
Bocekler haric herhangi bir hayvan fobim yoktu, bu konuyu okuyana kadar. Oyle teavmatik hikaye dolu ki
muhendis degilim ama cevremde cok var insaat. Yarin ben de sorayim isterseniz, gerci bi arkadasin esi gayet guzel cevap vermis ama
ay sorun sorun
ne kadar mantıklı açıklama duyarsam o kadar rahatlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…