- 9 Mart 2011
- 11.696
- 8.906
haberlerde gördüm içerde görünüyordu zaten aile sese uyanmışElektrik panosu dairenin içinde mi dışında mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haberlerde gördüm içerde görünüyordu zaten aile sese uyanmışElektrik panosu dairenin içinde mi dışında mi?
Yıllar önce timsah çıktığının haberi çıkmıştı. O gün bu gündür ben de g...ü kollarım.Bende klozetten çıkan yılan haberinden sonra klozette uzun oturamam oturmadan önce mutlaka kontrol ederim
Kocam elet-elek mühendisi.arkadaşlar yok mu bir mühendis falan
Ben apartman içinde evin kapısı dışında sandimdi.haberlerde gördüm içerde görünüyordu zaten aile sese uyanmış
çok rica ediyorum sorun uyku haram unutuna kadarKocam elet-elek mühendisi.
İşten gelsin de sorayım
Neyi sorayım peki
Uy ben çok korktum şuan.
Ben tv de görsem bakamam. Evde çıksa ruhumu teslim ederim sanırım.
Sigortamız minik bir dolapta. Şuan çok korkuyorum o dolapta ne var acaba diye.....
baya evin içinde aile gece sese uyanıp kalkıyor görüyorBen apartman içinde evin kapısı dışında sandimdi.
Eşime sordum, o benim kadar tepkisel yaklaşmadı tabii ben çok tırstım yaa..çok rica ediyorum sorun uyku haram unutuna kadar
yani kutu kapalı içinden çıkıyor nerden gelebilir duvardan boru yuvalarından vs gelir mi
yoksa bi şekilde dışardan geldi de içine mi girdi
baya evin içinde aile gece sese uyanıp kalkıyor görüyor
keşke ben de unutabilsemEşime sordum, o benim kadar tepkisel yaklaşmadı tabii ben çok tırstım yaa..
Kablolar boruların içinden gider dedi.O borulardaki boşluktan olabilirmiş. Muhakkak bir boşluk vardır, O dolapta delik vardır, bir yerlerde bir şey vardır dedi Hayvanın inceliğine göre girmiştir
Oy yazamıcam ben......
Unutalım olur mu, unutalım gitsin. Çok korkarım.........
Allahım sana geliyorumYılan zorda, tuvalet deliğinden fare çıkabilir. Eski evimizde hatırlıyorum, tuvaletten fare çıkacaktı bizi görünce geri döndüLağım faresi
Evin arkası taştı. Oradanda fareler çıkıyordu.Bu alaturka wc mi oluyor ondan, fare tuvalet deliginin kapagını kırmıştı delikten aşagıya inip çıkınca kırmışAllahım sana geliyorum
Yuh diyorum ya psikolojim yerle bir oldu bu konuyu görünceEvin arkası taştı. Oradanda fareler çıkıyordu.Bu alaturka wc mi oluyor ondan, fare tuvalet deliginin kapagını kırmıştı delikten aşagıya inip çıkınca kırmış
Binanın ana elektrik kutusuna, o saatlerin olduğu yere girer, ordan borulardan geçebilir dedikeşke ben de unutabilsem
ay peki sakinleşince şunu da sorar mısın
o boruya nerden girebilir peki yani temelden mi giriyor topraktan mı nasıl ulaşacak boruya
Töbeler olsun.en en en nefret ettiğim tiksindiğim korktuğum hayvan istisnasız yılan
depremde sokakta uyuyan ben,kazıda arazide uyuyan ben,köyde bahçede uyuyan ben bu haberi gördüğümden beri evimde uyuyamıyorum
piknik sepetine girip 6. kata çıkan yılan biliyoruz,motordan otomobile giren yılan biliyoruz ama elektrik sigortasına yılan nasıl girer
acaba başka yerden geldi sigortaya sonra mı girdi-ama görüntülerde kapak kapalı-yoksa duvar içlerinden kablolardan falan gelebilir mi
bana bunu anlatabilecek elektrik -elektronik mühendisi,mimar inşaat mühendisi var mı
yoksa ben kafayı yiyeceğim artık
çok teşekkür ediyorumBinanın ana elektrik kutusuna, o saatlerin olduğu yere girer, ordan borulardan geçebilir dedi
Ama tabi boşluk veya delik olmalı,olağan bişey değil dedi. Toprakla bağlantısı olamazmış.
ay sorun sorunBocekler haric herhangi bir hayvan fobim yoktu, bu konuyu okuyana kadar. Oyle teavmatik hikaye dolu ki
muhendis degilim ama cevremde cok var insaat. Yarin ben de sorayim isterseniz, gerci bi arkadasin esi gayet guzel cevap vermis ama