Kontakt Lens elegance hareli grilerim arkadaşlar:))

ben göremedim valla. resimde gözlerinin rengini ve lensin duruşunu.. keşke daha yakın çekim olsaydı da görseydik.sadece uzak çekim yüzünü görüyorum bu yüzdende lenslerini seçemedim. sırf gözünü alarak ve net bir yakın çekim yaparsan ancak o zaman lens anlayabileceğim.

behriye kendin de güzelmişsin zaten lenslerin de yakışmış canım.Bu elegance marka mı oluyor ben pek bilmiyorum da

behriye slm.lenslerinden memnun musun ? ben de lens almak istiyorum, elegance önerir misin? bir de sanırım sen indirimle 80 liraya almışsın,piyasada fiyatı ne kadar bilgin var mı?

slm canım walla ben solotica almak istiorum çok memnun olan we çok kullanan arkdş war genelde memnun.piyasada elegnce 140 galiba canım

behriye slm.lenslerinden memnun musun ? ben de lens almak istiyorum, elegance önerir misin? bir de sanırım sen indirimle 80 liraya almışsın,piyasada fiyatı ne kadar bilgin var mı?

GG de elegace lar 80 tl.tabi peşin taksitle biraz daha fazla ödüyosun.Ya bu eleganceların torik lenslerinin renkleri okadar doğal görünüyoki resimlerde lens değil sanki.Benimde astigmatım var.Bilemiyorum eleganceların aylıklarını denedim ama beğenmedim hiç.Torikleri yıllık tabi.nasıl durur bilemiyorum hiç.lmaz:

canm bence güsel duruo yani çok abartılı damarlanma yok.we çok yakından bakılmadığı sürece kimse anlamıo canm lens olduğunu.

Evet yıllıklarının renkleri hoş duruyor elegance ın denemeden bilemiyoruz tabiki.Behriyecim yakından çekilmiş bir foto koysaydın keşke.Lensin duruşunu görebilirdik tam olarak.Damarlanma yok gibi ama renk tam olarak nasıl duruyo yakından onu merak ediyorum.

Bu arada behriyecim şimdiye kadar yeşil lens kullanmadıysan sende nasıl duracağınıda bilmiyosundur muhtemelen.Bence solotica almadan önce bir tane freshlook hareli yeşil al bi dene derim.Çünkü melle renkleri hemen hemen benziyor. nasıl durduğunu görürsün çünkü griye alışkın olduğun için yeşili yadırgayabilirsin belki ilk etapta.Yani eğer yeşili yakıştırmazsan kendine solotica gibi pahalı bir lens elinde patlamamış olur.GG de okadar çok varki solotica alıp pişman olan ve daha sonra yarı fiyatına satmaya çalışanlar.Bende bir ara niyetlenmiştim ama solotica alıp pişman olanları gördükçe vazgeçtim almaktan:))

haklısın canm ii düşünmek lazım dediğin gibi önce denemek sonra emin olup almak lazım.

Freshlook yeşil nasıl olur tam bilemiyorum ama grisinin melden pek farkı yok gibi.Ben kullandım çok yakından bakınca ve yakın fotolarda mavimsi ve kötü bi renk ama uzaktan aynı beren saatin göz rengi gibi duruyordu.Ben begenmiyorum o rengi pek renkli göz havası vermiyor.Solotica solotica diye tutturmaya gerek yok yani haklısın=)
Gri diyince cidden gri duran renk istiyorum ben işte elegance olucak umarım=)))

freshlook hareli gri de kullandım ben arkadşlar renk olrak memnundum ama marka olark deil çok çabuk yırtılma oluo ondan sonra elegance kullandım mazallah hiç yırtılmadı.freshlook gri fotomda war ama artık forma foto eklemeye korkar oldum.

Slm Daphne, bu renkli elegance lenslerin toricleride mi var :1shok:

Behriye elegance grilerin yakından çekilmiş bir resmini koyabilir misin canım, bir de kendi göz rengin ne renk CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…