• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ele gelen kitle

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
221
97
28
Merhaba kızlar,

Vücudum kitle üretmeye çok yatkın. Çok şükür bugüne kadar kötü huylu bişey çıkmadı ama sürekli yeni yerlerimde elime gelen bir şeyler var doktora koşmaktan sıkıldım.
Şimdi kalcamda yumuşak kısımda elime bir şey geliyor. Orayı gerdiğimde de dışarı fırlıyor ucu sert bişey.
İç hastalıklarına gittiğimde o da baktı yağ bezesi dedi işinde de iyi bir doktor çok önerir herkes.
Sizce korkulacak bir şey var mıdır?
Yoruldum artık inanın. Kötü bir şey hissetse yönlendirirdi değil mi?
Ağrım falan da yok

Merhaba kızlar,

Vücudum kitle üretmeye çok yatkın. Çok şükür bugüne kadar kötü huylu bişey çıkmadı ama sürekli yeni yerlerimde elime gelen bir şeyler var doktora koşmaktan sıkıldım.
Şimdi kalcamda yumuşak kısımda elime bir şey geliyor. Orayı gerdiğimde de dışarı fırlıyor ucu sert bişey.
İç hastalıklarına gittiğimde o da baktı yağ bezesi dedi işinde de iyi bir doktor çok önerir herkes.
Ağrım falan da yok
Yani bi mr falan olmadan yağ bezesi kist kitle vs bişey denmez ki canim.Benimde bir aydır var kas gevşetici iğne yaptırmıştım tam orda bı beze iğneden oldu ama biliyorum.Gecen haftada mr çektirdim.Bence bı mr çektir rahat et

Merhaba kızlar,

Ağrım falan da yok
Merhaba dediğiniz gibi aynı benim de vücudum sürekli beze üretiyor. Koltuk altı boyun kollarım heryerim beze en son koşa koşa belimdeki için gittim doktor yağ bezesi dedi inanmadım başka doktora yalvar yakar usg istedim ve sonuç yağ bezesi şimdi alnımın sol tarafında içten bişey var eşim ailem içten sivilce diyor ama bilemiyorum 😀

Merhaba dediğiniz gibi aynı benim de vücudum sürekli beze üretiyor. Koltuk altı boyun kollarım heryerim beze en son koşa koşa belimdeki için gittim doktor yağ bezesi dedi inanmadım başka doktora yalvar yakar usg istedim ve sonuç yağ bezesi şimdi alnımın sol tarafında içten bişey var eşim ailem içten sivilce diyor ama bilemiyorum 😀
Sizi anlıyorum siz de beni :) o kadar zor ki. Hem stresi hem doktora dökülen paralar. Allah başka hastalık vermesin ne diyeyim

Bugün bu bahsettiğim kitle üzerine oturunca acımaya başladı. Baya da acıyor. Elimde oynaya oynaya mi yaptım düşünce gücüyle mi bilmem

Back