- Konu Sahibi YAREN&YAREN
ben eldivenle almıyorum, ama eczanelerde 100'lük eldivenler var, beybi marka alabilirsiniz mesela, içi pudrasız olacak yalnız.gayet kaliteli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıce tüm eldiven almak zoruna değilsiniz ben parmak eldiven kullanıyorum bütün eldiven ellerimi terletiyo. bacakları bununla almak çekirdek yemek gibi bişey tv izlerken filan alıyom ben :)
katetoday tatlım pudralı olunca elinde kayma terleme yapmıyo bildiğim kadarıyla,
bisquit canımcım,tek tek tutup yolmuyosunki,bi elinle tut alacağın bölgeyi ger yavaşca sonra o bölgeyi yolmaya başla eldivenli elinle ilk bi kaç çekmede acıyo sonra uyuşuyo dediğin alt bölgeleride öle yap,çok pratik oluyo ve şiresiz,
ben ağda yapamadığım zaman yada acelem varsa hemen 5 dk koltuk altı ve bikini bölgemi eldivenle temizliyorum,
kim akıl ettiyse sağolsun valla..:lepi::lepi:Şeniz
yahu kızlar nasıl 15dkda bitiriyosunuz tek tek yaaaa....ben mesela jiletten geçicem bi süre almasım uzattım bi iktar...fakat yoğun....nasıl başa çıkıcam...ve de dudak bölgesi ve arka kısmı nasıl alıyosunuz.....yardım kızlar!!!!!!!