Lekeler, Çiller Eldeki ve yüzdeki güneş lekeleri nasıl geçer? çözüm buldum sanırım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar ben bugün yüzüme sümüklü böcek sürdüm sabaha kadar bekleticem bi hafta uygulandığında hiç sivilce ve iz kalmıyormuş test edilmiş bakalım bir de ben deniyeyim . bence siz tiksinir yapamazsınız ama 1 hafta dayanıp bebek cildine sahip olmak için bilmiyorum dayanır mısınız =)

meraba sümüklü böcek işe yaradımı?

yalnız tarifin orjinali aşağıdaki gibiymiş kızlar bende yarın itibarı ile başlamayı planlıyorum haftada 2 kez yapmak gerekliymiş tavsiye eden güzellik uzmanının ismide İnci Soydan mış

Boza Maskesi: Bir tatlı kaşığı bozayı bir tatlı kağışı yulaf unu yada arpa ununu karıştırıp yüzünüze ve dekolte bölgenize 15-20 dakika kaşığın tersiyle veya bardağın tersiyle dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün ve daha sonra ılık suyla yıkadıktan sonra hafif bir nemlendirici sürün.Bu maske sayesinde cildinizdeki cillerden .lekelerden arınıp bebek gibi bir tene sahip olacaksınız ,tabiki birkaç denemeden sonra daha iyi sonuç alacaksınız.

ayrıca şöyle demiş:
Cilt Bakmını uygularken, Öncelikle boza peelingi ve ardından da, boza maskesi uygulanmalıdır. Çünkü, boza peelingi ile temizlenmiş ciltte, boza maskesinin etkisi çok daha fazla olacaktır.

İnci Soydan Boza Peelingi * 1 tatlı kaşığı boza, * 1 çay kaşığı tarçın, * 1 çay kaşığı toz şeker, Boza Peelingi Hazırlanışı ve uygulanışı: Boza, tarçın ve şekeri karıştırıp yüzünüze yumuşak dairesel harekelerle masaj yapın ve yıkayın.

Son düzenleme:

Bunu gercekten denemek ıstıyorum ya acaba gercekten cıllere bı faydası olur mu kı .s deneyen arkadaslar sonucları yazarsa cok mutlu olurum

bu tarıfı deneyen var mı acaba

canım Allah iyiliğini versin ya sayende bir saattir gülüyorum böcek canlı mı hergün onu mu sürüyon :))

ay nasıl yapıyon ya çok merak ettim anlatsana biraz daha detaylı:)

yıkayınca çıktımı sümüğü devam ediyormusun sonuçlar nasıl?

hatta sen de bi başlık aç bence:)

Bozalar işe yaradımı acaba faydasını görenler varmı bir baya zaman gecmis hayattasınız dır umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…