- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
İşe yaradı mı :/
İşe yarıyor kardeşimin de yüzü yandı güneşten. Ona da uyguladım, 1 gecede etkisini gösterdi. Sürekli yapmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yaradı mı :/
Ben daha önce hiç kullanmadığım bi krem almıştım yüzümü yaktı sanki ve leke oldu üç gündür kullanıyorum zerdeçal maskesini biraz yatıştırdı şimdilik memnunum ama rengi çok sarı yüzümü ve ellerimi sarı renkten arındırmak çok zor oluyor Gül suyuyla tonik gibi siliyorum ama yeterli gelmiyor bakalım neler olacakİşe yaradı mı :/
hala kullanıyormusun maskeyii acabaa
Ben daha önce hiç kullanmadığım bi krem almıştım yüzümü yaktı sanki ve leke oldu üç gündür kullanıyorum zerdeçal maskesini biraz yatıştırdı şimdilik memnunum ama rengi çok sarı yüzümü ve ellerimi sarı renkten arındırmak çok zor oluyor Gül suyuyla tonik gibi siliyorum ama yeterli gelmiyor bakalım neler olacak
hala kullanıyormusun maskeyii acabaa
peki hergün mü yapıyorsun zerdeçal tozu nu yeni aldımm henüzCevap yazmıştım gelmemiş sanırım. Halaa kullanıyorum ve çok memnunum. Eczaneden bi krem aldırmıştım. Onu tekrar iade ettirdim. Gerek duymadım çünkü
peki hergün mü yapıyorsun zerdeçal tozu nu yeni aldımm henüz
çok sağol cnmm
bende pek bi etki etmedi cnm lekelerim çok belirginleşti