- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
-
- Konu Sahibi benimhalaUMUTumvar
Hemeen baktım canımmŞu anda boza yok evde aldığım zaman deniyeceğim ama deneyipte sonuc alan varsa yazsınn lütfenn
canım ben bugece deneyeceğim.yazarım hemen sonucu.benim çillerim çok belirgin değil.kışın tamamına yakını kayboluyor aslında ama beni rahatsız ediyor yinede.ben bunlar için doktora bile gittim.operasyon bile geçirsem,çilleri aldırsam güneşe çıktığımda geri gelirlermiş.doktor öyle demişti.ama çok yıllar oldu doktora gideli.şimdi teknoloji değişti.bilemiyorum nedir son durum.
bu da kalıcı bir çözüm değildir belki ama bozanın cilde sayısız faydası var.yapmakta yarar var diye düşünüyorum.
sonucunu paylaşırsan ço sevinirim tatlım merakla bekliyorum =))
aman canım lekelerden kurutulayım dıye yuzundende olma .s gecmıs olsun bakalım bozayla olan eetkısnı merala beklıyorumm.
gizzm çok korktum yaa.herşeyi geçtim okuyanlar yapar falan onlardada aynı şey olursa çok üzülürümm(
neyse bozada sorun yok.bekliyorum.yazıcam:))
ıyı oldu yaktıgını soyledıgın valla ben yakmasına aldırmaz beklerdım sonra kıpkırmızı bır suratınsallah bır faydası olur.
merhabalar
sanırım dedim çünkü bende denemedim.bu akşam deneyeceğim.
çok kolay ve bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.denemeye değer diye düşünüyorum.
sizlerlede paylaşmak istedim
boza
yüzünüze yetecek kadar boza.yani 1-2 yemek kaşığı yeter diye düşünüyorum.
yüzünüze sürüyorsunuz.1-1,5 saat bekletip yıkıyorsunuz.bu kadar.
yıkadıktan sonra yüzünüzde bir tane bile leke kalmayacağını göreceksiniz diyor doktor.
umarım işe yarar.ayrıca ellerdeki lekelerdede aynı etkiyi gösteriyormuş.
bilginize..
ee sonuç ne oldu sanırım olmadı