• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elde damarlarin sismesi

Fistiklicikileta

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
4.583
6.902
358
Herkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Suan evimde olmadığım için hemen Dr a gidemiyorum.
O yuzden buraya soruyorum . Yaşayan bilen var mı?
Acilse giderim tabi.
20230614_134947.jpg

Hastalik kismini bilmiyorum ama genelde ates cikinca,sicak ortamda durunca ya da el kaslarina yüklence belirginlesiyor ,vucut gelistirme yapan erkeklerde olur ya onun gibi yani en asindan benim deneyimledim bu

Hastalik kismini bilmiyorum ama genelde ates cikinca,sicak ortamda durunca ya da el kaslarina yüklence belirginlesiyor ,vucut gelistirme yapan erkeklerde olur ya onun gibi yani en asindan benim deneyimledim bu
Bir forumda öyle okudum ben de . Suan hastalıklarla uğraştığımız için stres altındayım. Panik yapiyorum biraz. Yine en kısa zamanda bir Dr la görüşürüm

Herkese merhaba , elimin üzerindeki damarlar sisti sanki. Önceden dikkatimi çekmemişti.
Suan evimde olmadığım için hemen Dr a gidemiyorum.
O yuzden buraya soruyorum . Yaşayan bilen var mı?
Acilse giderim tabi.
Eki Görüntüle 3261313

Yıllardır böyle ellerim,bileklerim bu sıkıntılı bir durum mu ? Derimizin inceliğinden falandır açıkçası kendimi bildim bileli böyle hiç sorun olarak görmedim..

Back