- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi moda tas ogrt
Tayt zaten giyiyorum ama bazi elbiseler, hatta tum elbiseler de diyebilirim, ters isikta, ya da guneste tum bacaklari , hatlari belli ediyor. Hani tayt bile olsa o gorunme engeellenemiyor.hic takmasam mi ? Fazla mi takiliyorum .Ten rengi Tayt
Evet cok kalin oluyor. Peki roll on ne kadar sure gidiyor, yenilemek gerekiyor mu arada?Pudralı koltuk altı roll onu sürüyorum. Böylece sürtmüyo. Şort tayt giyince çok kalın geliyor çözümü böyle buldum
Yani çok kısa süreli kullandım bilemiyorum yenilemek gerekir mi uzun sürede. Benim de normalde zayıf olmama rağmen bacaklarım kalındır ve inanılmaz sürtüyor. Bu yöntemi bulunca baya rahat etmiştimEvet cok kalin oluyor. Peki roll on ne kadar sure gidiyor, yenilemek gerekiyor mu arada?
Evet ben de duydum bu yontemi ama cesaret edemedim, cunku terliyoruz falan, surekli tuvalet bulup yenillemek zor olabilir uzun vadedeYani çok kısa süreli kullandım bilemiyorum yenilemek gerekir mi uzun sürede. Benim de normalde zayıf olmama rağmen bacaklarım kalındır ve inanılmaz sürtüyor. Bu yöntemi bulunca baya rahat etmiştim
Onlar da gosteriyor isikta hepsi ayna gibi mubarekElbise kullanmıyorum. Ama viskon koyu renkler iç göstermez bence.
Elbiseyle aynı renk tayt ya da ten rengi tayt giy yeter. Çok çok mu iç gosteriyor ?Merhaba arkadaslar, konuyu nereye acacagimi bilemedim ama aslinda yazin buyuk bir problemim var, elbise giymeyi cok seviyorum ama su iç gosterme konusu beni cok sıkıntıya sokuyor. Az tombul biriyim, o yuzden bacaklarim surtmesin diye elbisenin icine tayt giyiyorum, e bir de jupon(astar) giyince o efil efil elbise sanki kışlık elbiseye dönüyor. Cok sicak oluyor ekstadan. 3 cesit astar aldim 3 de ayni.
Hatta bir de şu problem var jupon yuksri toplaniyor yurudukce. Yolda yururken surekli duzeletmek zorunda kaliyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz.? Elbiseler astarsiz oluyor normalde. Icine giyiyor musunu jupon, yoksa hic onemsemiyor musunuz?
Serin olsun diye giydigim elbisenin kabusa donmesinden biktimm yahu.
Canım aynı senin gibiyim .daralıyorum, bunalıyorum ama hem tayt , hem astar giyiniyorum. Çok sıcak günlerde elbiseden se ikili alt üst kıyafetleri giymek daha mantıklı.Merhaba arkadaslar, konuyu nereye acacagimi bilemedim ama aslinda yazin buyuk bir problemim var, elbise giymeyi cok seviyorum ama su iç gosterme konusu beni cok sıkıntıya sokuyor. Az tombul biriyim, o yuzden bacaklarim surtmesin diye elbisenin icine tayt giyiyorum, e bir de jupon(astar) giyince o efil efil elbise sanki kışlık elbiseye dönüyor. Cok sicak oluyor ekstadan. 3 cesit astar aldim 3 de ayni.
Hatta bir de şu problem var jupon yuksri toplaniyor yurudukce. Yolda yururken surekli duzeletmek zorunda kaliyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz.? Elbiseler astarsiz oluyor normalde. Icine giyiyor musunu jupon, yoksa hic onemsemiyor musunuz?
Serin olsun diye giydigim elbisenin kabusa donmesinden biktimm yahu.
Ic gosterme olayi beyaz atlet icine siyah camasir giymek gibi degil, gunese denk gelince eteginden arka tarafinin gorunmesi. Tul perde gibi meselaElbiseyle aynı renk tayt ya da ten rengi tayt giy yeter. Çok çok mu iç gosteriyor ?
Galiba cogu kisi elbise giymiyor.Canım aynı senin gibiyim .daralıyorum, bunalıyorum ama hem tayt , hem astar giyiniyorum. Çok sıcak günlerde elbiseden se ikili alt üst kıyafetleri giymek daha mantıklı.
Ben de oyle ince birsey istiyorum ama, bu seferde yukari toplaniyor , elbisenin kumasiyla yururken denk gelldikce. Ay kadin olmak ne zormus.Çok iç göstermedikçe sallamıyorum azıcık güneş vurunca falan gösterecek diye içime bir şey giyemem. Çok kötü durumdaysa elbise içine ince tülbent gibi bir astar diktirmek daha mantıklı geliyor bana kat kat giyinmektense