- 21 Kasım 2017
- 27.708
- 121.556
- Konu Sahibi moda tas ogrt
Juponla uğraşacağıma şerefimle hiç giymem elbise. İç gösterenleri satın almıyorum. Altına da kısa tayt giyiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannn o kadarina da takılma .Ic gosterme olayi beyaz atlet icine siyah camasir giymek gibi degil, gunese denk gelince eteginden arka tarafinin gorunmesi. Tul perde gibi mesela
uçlardan küçük dikişle tutturun astar ve elbiseyi birbirineBen de oyle ince birsey istiyorum ama, bu seferde yukari toplaniyor , elbisenin kumasiyla yururken denk gelldikce. Ay kadin olmak ne zormus.
Ay yaz sicaginda pantolon da hic cekilmiyor ki kuzum . Tombis olmak da zor yahu:)Juponla uğraşacağıma şerefimle hiç giymem elbise. İç gösterenleri satın almıyorum. Altına da kısa tayt giyiyorum.
Her elbise giydigimde bir de elimde igne iplikle dikmek, bir de astar toplaninca elbise de tepeme cikarsa :) ayy...uçlardan küçük dikişle tutturun astar ve elbiseyi birbirine
Ic gostermeyen elbise de anca kislik oluyor. Cok kalin kumas olmasi lazim malesef.İç gösteren elbise almamaya gayret ediyorum alirsam da astarim var mecburen giyiyorum kapali olduğum için
Evet ipek astar en guzeli, ama dikebilecek firsatim yok malesef. Ikiz cocuklarim var bol bol yruyorlar saolsunlarHer türlü kumaştan elbise/etek için 'ipek astar' giyiyorum. Gerçek ipek değil, kumaşın adı ipek astar. Terletmiyor, seyyar astar oldugundan her şeyle giyebiliyorum. Kendim dikmistim, çok basit zaten.
Ic gostermeyen elbise sadece kislik kumaslardan oluyor malesef. Diger kumaslarin hepsi ic gosteriyor. En azindan guneste falanBu sıcakta ne gerek var kat kat giymeye
Hiç almayın iç gösteren elbise neden inatla giymeye çlışıyorsunuz bir sürü iç göstermeyen elbise car onları tercih
Malesef, hemen hepsi ic gosteriyor.Elbiseler iç gösteriyor mu ayol?
Uzun uzun zamandır elbise giyiyorum,içimi göstereceğini hiç düşünmemiştim.
Ben kisa tayt giyiyorum, bir de ustune jupon giyiyorum. Yaniyorum yaniyorum :)) ay burda sorduktan ssonra baktim cogu kisi giymiyor, ben de giymedim, penye bi elbisem vardi sadece tayt giydim, atlet te giymedim. Ay cok iyu oldu efil efilJuponla uğraşacağıma şerefimle hiç giymem elbise. İç gösterenleri satın almıyorum. Altına da kısa tayt giyiyorum.
Yazlik olup ic gostermeyen mi var yahu, ince kumaslarin hepsi guneste bacaklarindan obur tarafini gosterir malesef. Siz ic gostermeyi yanlis anladiniz bir de, oyle ic camasir belli etmek degil benim soyledigim, aldiginiz elbiseyi pencereye dogru kaldirip bir bakin tek kat haldeyken.. diger taraf gorunuyorsa astar , jupon gerekir aslinda.Jupon kaldı mı hala ya, babaannem kullanırdı :) Ben elbise satın alırken iç gösteriyor mu göstermiyor mu diye dikkat ederim, göstermeyenini alırım. Çok beğendiysem ama iç gösteriyorsa yine alır ama yazlık yerde giyerim. Uğraşamam ben astarla jupon, taytla bu sıcakta.
Ben de takilmadim, burda konudtuktan sonra astar giymeden giydim elbiseyi effil efil pek bi rahat oldu. Sanirim ben fazla takiliyormusumAmannn o kadarina da takılma .
İnce yazlık kumaş pantolonlar oluyor. Ben onlarla geçiriyorum nerdeyse tüm yazı. Arada elbise giyerim.Ay yaz sicaginda pantolon da hic cekilmiyor ki kuzum . Tombis olmak da zor yahu:)
Ama pencerenin önüne geçip öyle durmuyoruz ki, desenli kumaşlarda pek bariz olmuyor düz renkler ve açık renklerde bu durum sorun olabilir, onlar da mesela yazlık yerde plajda falan giyilebilir.Yazlik olup ic gostermeyen mi var yahu, ince kumaslarin hepsi guneste bacaklarindan obur tarafini gosterir malesef. Siz ic gostermeyi yanlis anladiniz bir de, oyle ic camasir belli etmek degil benim soyledigim, aldiginiz elbiseyi pencereye dogru kaldirip bir bakin tek kat haldeyken.. diger taraf gorunuyorsa astar , jupon gerekir aslinda.
Hayır yazlık olanlarda da var ketenler iç göstermiyorIc gostermeyen elbise de anca kislik oluyor. Cok kalin kumas olmasi lazim malesef.
Viskon vual diye astarlik bir kumaş var. Incecik ve pamuklu, yazlik elbise iclerinde kullaniliyor, ablam ondan iki boy diktirmisti. Yakma bunaltma filan olmuyor diyorduMerhaba arkadaslar, konuyu nereye acacagimi bilemedim ama aslinda yazin buyuk bir problemim var, elbise giymeyi cok seviyorum ama su iç gosterme konusu beni cok sıkıntıya sokuyor. Az tombul biriyim, o yuzden bacaklarim surtmesin diye elbisenin icine tayt giyiyorum, e bir de jupon(astar) giyince o efil efil elbise sanki kışlık elbiseye dönüyor. Cok sicak oluyor ekstadan. 3 cesit astar aldim 3 de ayni.
Hatta bir de şu problem var jupon yuksri toplaniyor yurudukce. Yolda yururken surekli duzeletmek zorunda kaliyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz.? Elbiseler astarsiz oluyor normalde. Icine giyiyor musunu jupon, yoksa hic onemsemiyor musunuz?
Serin olsun diye giydigim elbisenin kabusa donmesinden biktimm yahu.