- Konu Sahibi RABIAFILIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürünlerimi kazaklar hariç takas yapabilirim uzun etek çanta 5 6 yaş erkek çocuk giyim tesettür kıyafetler tercihimdir
sevindim canım senin adına güle güle oynasın oğlun size layık deil ama begenmenize sevindim yarın ptt acık deilmiş cnm pazatesi alıcam elbiselerimi inşallah en son gönderdiğim parçalarda geldi deilmi.Canım oyucaklarimiz bugün geldi hediyede koymussun cok tesekkur ederiz tam komsuma giderken kargo geldi oraya götürdüm açınca oğlum bayıldı hele arabalari elinden bırakmadı.
sevindim canım senin adına güle güle oynasın oğlun size layık deil ama begenmenize sevindim yarın ptt acık deilmiş cnm pazatesi alıcam elbiselerimi inşallah en son gönderdiğim parçalarda geldi deilmi.
Tamam canım insallah sende elbiselerden memnun kalırsın , evet parçaları oyuncaktan önce geldi
Eki Görüntüle 965923 Eki Görüntüle 965924 Eki Görüntüle 965925 38 40 beden tunik önü kısa arkası uzun kemerlidir 10tl
canım bu duruyomu acaba ve ben 58 kiloyom boyum 1.65 olurmu sen kaç giyiuyosun :44:
Penye 38 eden elbise 2. ve 3. elbise bel olculerini verirmisin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu duruyomu acaba ve ben 58 kiloyom boyum 1.65 olurmu sen kaç giyiuyosun :44:
Eki Görüntüle 965923 Eki Görüntüle 965924 Eki Görüntüle 965925 38 40 beden tunik önü kısa arkası uzun kemerlidir 10tl
kaç bedensiniz 38 giyuyorsanız pembe büyük beden yinede ölçerim sizin için.
bunu bir arkadaş bakmış eğer o almıyacaksa ben talibim
sana dar mı oluyo bolmu canım
bunu bir arkadaş bakmış eğer o almıyacaksa ben talibim
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=965924&d=1391701649 BEN SADECE BUNU SORMUŞTUM CANIM BEDENİ NASIL BUNUN SEN 36 MISIN 38 Mİ OLURSA ALICAM AMA DAR GELİŞR DİE KORKUYORUM 58 KİLOYUM 38 BEDENİM[/QUOTEzayıfsan olur cnm ama kemerini bulamıyorum altın renkli kemerle çok şık duruyor şimdiden söyliyimde problem olmasın cnm.