- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Zorunlu erkek seçmeyi bilmediğin gibi giyinmeyi de bilmiyonBende siyah almak istiyorum işte
Hiçbir konuda bizi dinlemediği gibi o elbiseyi de ayakkabıyı da giyecek gibi hissediyorum
Büyük konuşma burhan seni de görecezZorunlu erkek seçmeyi bilmediğin gibi giyinmeyi de bilmiyon
ofZorunlu al bak attığım elbisenin altına bu çok güzel olur. Stil danışmanlığı ücreti alicam senden azıcıkta bana borçlan
Konu hep bana evriliyor vay aakideşBüyük konuşma burhan seni de görecez
Bu tarzlardqn baka bilirsiniz
Atayım istiyorsan zorunludan umudum yokofözelden biri bana link atsın
Önü tüylü olanlar çok şeker. Bu aralar hep görüyorum. Partiye de uygun.Bu tarzlardqn baka bilirsiniz
Aynen yaaa çok güzelÖnü tüylü olanlar çok şeker. Bu aralar hep görüyorum. Partiye de uygun.
Yaaaa bunu bana nişan fotoğrafçımda demişti , sen bugünün en güzelisin bugün senin günün özgüvenli ol demişti çök teşekkürlerZorunlu senin kötü bir fiziğin yok,fıstık gibisin aslında da fotoğraflarda vücudunu aşırı özgüvensiz kullanıyorsun. omuzlarının öne düşmesinden ayaklarının yere sağlam basmamasından ve ellerinin birleştirmenden anladım.
Ne giyersen giy özgüvenli ol giydiğin kıyafetin hakkını ver. Mini giyiyorsan bacaklarını saklama geriye geriye kaçma,göğüs dekolte giydiysen pense ile tutturmaya veya elinle kapatmaya çalışma.
Ya hakkını vereceksin yada giymiyeceksin.Sende onu sezdim ben. Lütfen göğsünü gere gere giy her ne seçersen seç
Valla ayakkabıyı öylesine giydimBaya olgun giyinenler yaşlanınca da tam tersi oluyor yaşının hakkını vererek yaşamalı insan. Ben siyah takılsam bile modeller yaşıma uygun gençtir.mutlaka renkli birseyle desteklerim ayakkabı vs. ayakkabı da zaten hayal kırıklığına daha uğrattı zorunlu hanımefendi
aa nişandan foti atsana yüzüne smile koyupYaaaa bunu bana nişan fotoğrafçımda demişti , sen bugünün en güzelisin bugün senin günün özgüvenli ol demişti çök teşekkürler
Çok iyi analiz ediyorsunaa nişandan foti atsana yüzüne smile koyup
Tamam atÇok iyi analiz ediyorsun
359 tl
Ver onu kaynananaValla ayakkabıyı öylesine giydim
Ay bana da linkAtayım istiyorsan zorunludan umudum yok
Boncuklu cıncıklı ayakkabı giyenlere özeniyorum ben şu ayakkabıyı ikinci giymeye koparırımZorunlu al bak attığım elbisenin altına bu çok güzel olur. Stil danışmanlığı ücreti alicam senden azıcıkta bana borçlan