- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ayakkabım var olmadı ayakkabım ile krem rengi kullanırımSağ tarafı biraz daha indir omuzdan. Güzel olur. Tenine yakışmış siyah.
Ama ayakkabı kötü. Buna başka renk böyle patlatacak bir renk guzel ve tatliş olur.
Taktım siyaha heheheBukadar elbiseden sonra hâlâ fikir edinemediysen bizi yorma bu neee
Yakası çok garip duruyor üstelik uzun kollu ama yinede sen bilirsinİçimde sütyen yok şu an bir de terzi de hallettirsem olur mu Eki Görüntüle 3300525
Baska modellerin siyahina baksanTaktım siyaha hehehe
Eee zorunlu konu açıp, kimseyi dinlemiyorsun. Giy madem bunu, daha fazla açılıpta borca harca bulaşma. Vallahi günn birinde icralık olacaksın bu gidişleİçimde sütyen yok şu an bir de terzi de hallettirsem olur mu Eki Görüntüle 3300525
Şöyle bir şey dene illa siyah istiyorsan.
Hangi bir tarafını hallettireceksin. Bir elbise fiyatı daha çıkar terzide. Kollar oturmamış yığılma yapmış. Annesinin elbisesini giyen kız çocuğu gibi olmuş.İçimde sütyen yok şu an bir de terzi de hallettirsem olur mu Eki Görüntüle 3300525
Beline niye shop yaptın ki,İçimde sütyen yok şu an bir de terzi de hallettirsem olur mu Eki Görüntüle 3300525
Evet bende beğendim siyahın güzelliği hem modern hem freshAy bu gerçekten hoşmuş.
En iyisi iade edeyim ya üf üfff ;( nasıl bi elbise bulacağım vücuduma göre ;(Hangi bir tarafını hallettireceksin. Bir elbise fiyatı daha çıkar terzide. Kollar oturmamış yığılma yapmış. Annesinin elbisesini giyen kız çocuğu gibi olmuş.
Yahu ne şopu olduğum gibi paylaştım , sadece fikir alıyorım;(Beline niye shop yaptın ki,
Her neyse bu cidden sen misin başkasının fotoğraflarını paylaşıp sen mişsin gibi mi davranıyorsun? Zaten paranoyaktım iyice deli oldum
Bi de verdiğin detay ne mana
Evet bende beğendim siyahın güzelliği hem modern hem fresh
Bir sürü model attılar, hepsi çok güzel. Seç birini işte.En iyisi iade edeyim ya üf üfff ;( nasıl bi elbise bulacağım vücuduma göre ;(
Valla ben hep böyle siyaha bakıyorum ;(genceciksin zorunlu simsiyah ağır elbiseler bürünme,cıvıl cıvıl elbiseler giysene kız ne zaman giycen daha.utanmasam ben bile şimdi giyerim senin için geçmiş.bu güzellik sadece 197 tl
Eki Görüntüle 3300479 Elbiseyi m beden aldım uzunluğu ayarlanabiliyor , ancak drapeli olmasına rağmen büyük geldi gibi hissediyorum. Sizce bir beden küçük mu almalıyım
Benim attığımı al bir dene fiyati da çok uçuk değil.En iyisi iade edeyim ya üf üfff ;( nasıl bi elbise bulacağım vücuduma göre ;(