- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Valla o kadar çok siyah ve dar giymek istiyorum ki heheheZorunluuu senin nikah tarihi almaya giderken elbiselerini görünce iyi kötü zevki var he dedim oldu mu bu şimdi tospik
Ne yazmam gerekiyorŞöyle bir şey dene illa siyah istiyorsan.
Siyah şifon elbise yazNe yazmam gerekiyor
Sen illah tr…l ve siyah diyorsunValla ben hep böyle siyaha bakıyorum ;(
Renkli istemiyo siyah olucak287 tl
Evet biliyorum bende içim kararıyorRenkli istemiyo siyah olucak
Valla ben hep böyle siyaha bakıyorum ;(
Bi dr eylyl ayinda giyicrk kislik elbiseyiEvet biliyorum bende içim kararıyorrenkli atıyorum. Bende severim siyah aslında da zorunlulun seçtikleri çok ağır ve naftalin kokuyor artık
En iyisi iade edeyim ya üf üfff ;( nasıl bi elbise bulacağım vücuduma göre ;(
Yaju orda yaz bitti mi? Niye uzun kollu giysin? Giysin kolsuz bisey isteO elbise vücuduna göre değil sen kısa bir kadınsın üstelik omuzlar çökük armut tip var vücudunda boyunu uzun gösterecek şeyler bulmalısın. Kollu olacaksa böyle birşey mesela eşit duracak kollar düz olsun omuzlarını eşit göstersin o yaka sana göre değil.
Yaju orda yaz bitti mi? Niye uzun kollu giysin? Giysin kolsuz bisey iste
Ayy access yaa hahahhaTeyze alooo olm ici ölük bu zorunlunun
Bi dr eylyl ayinda giyicrk kislik elbiseyi
Bi de altina o ayakkabilari giyerse gozum acik gidrrim bak o kadar soyluyorum. O ayakkabilari giymiycekHiç mevsiminin elbisesi değil ayrıca aynen
Evet biliyorum bende içim kararıyorrenkli atıyorum. Bende severim siyah aslında da zorunlulun seçtikleri çok ağır ve naftalin kokuyor artık
Hiçbir konuda bizi dinlemediği gibi o elbiseyi de ayakkabıyı da giyecek gibi hissediyorumBi de altina o ayakkabilari giyerse gozum acik gidrrim bak o kadar soyluyorum. O ayakkabilari giymiycek