• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elazığ’a gönderilen yardımlardan başkalarının faydalanması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pembedusunenkadin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
89
27
8
İnsanlarda vicdan kalmamış arkadaşlar. Bir gecede evlerinde oldular, bir gecelerinde ailelerinden oldular. Buz gibi havada çadırda yaşamak zorunda kaldılar. Hala gönderilen yardımları yağmalayanların olduğunu izlrfim bir haberde. Çok üzücü ço

Ne yazık ki öyle bir zamanda yaşıyoruz ki...İnsanlar ne gönül rahatlığıyla yardım yapabiliyor ne de bu güzel işler hak edenlere ulaşıyor. Böylesine vicdan ve değer yoksunu yaşamın hiç var olmamasını dilerdim. Varoluşumuzdan yorulmuş hale geldik.

Ankara’da yaşıyorum burada hava o kadar soğuk ki, kim bilir Elazığ’da nasıldır diye düşünüyorum bazen.. Tek yapabileceğimiz dua etmek sanırım. Herkesin başına gelebilecek bir olay, sonuçta doğal afet Ama dilerim bir dana kimse yaşamaz..

Elazığ'da depremi yaşayan bir ailenin kardeşini biliyorum o anlattı maalesef çevre illerden bile yağmalamak için gelmişler ama ilk 3 günden sonra bölgede bire bir halkın eline direk ihtiyaca binaen vermişler.

Maalesef bu ülke çok daha kötü günler çok daha acılar yaşadı. Memur maaşlarını yardım paralarıyla ödendiği günler bile olmuş 17 ağustos depreminde.

Mazlumun hakkı mazluma. Allah muhtaç duruma hiç birimizi düşürmesin. Ola ki bir afet durumunda da başkasının hakkına girmeden faydalanmaya nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X