- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi sila34
- #8.461
var canım ben elazığlıyım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacılar bende elazığlıyım.doğukentliyim.lisedeyken bi falcı emine vardı orada numarasını bilen var mı ALLAHınızn aşkına bi bulabilrmisnz bna canını sevdiklerim
adile diye bir kuaför dillerde orada başkada duymadım
adile sadece gelin başı yapıyo diye biliyorum hele yazları full çekiyo benim düğünüm de yaza denk geldi adile bi günde 20 gelin çıkardı :) ben bana sıra gelmez sandım ama maşallah dakik kadın
olmaz mıııı, her yerde varız burda da olmamız lazım.[video=youtube;3HQGFv1L3Cw]http://www.youtube.com/watch?v=3HQGFv1L3Cw[/video]Burada elazığlı yok muuuuuuuuuuuu???
merhaba bende malatyadayım size bi adres sorucaktım şehir merkezine carsıya yakınmı yoksa baska bi tarafta mı hani az da olsa bi tarif etseniz olurmu kızlar simdiden cok tesekkürler
istiklal ilk ve orta okulu sanayi mah kazım karabekir cad no:67 elazıg
var canım ben elazığlıyım =)
canım inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bir an önce doktor tavsiyen için teşekkür ederim :)
elazığ nın nesi meşhurdur? Turkiyedenal.com | TÜRKİYEDEN AL bu linkten lokasyonlardan elazığa baktım kuru dut ve pide vs. var onlar lezzetlimi*ne almamızı önerirsiniz? neyi en meşhurdur? ne kadar güzel bir memlektteyiz gerçekten her şehrimizin ayrı bir meşhur yanı ve lezzetleri var...
yardım edın lütfen kadın dogumcu arıorum ((