Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldukk canım sendeee hoşgeldinn :) ne güzel istee kalabalık olmak güzeldir :)) birlikten kuvvet dogar <<< ne alakaysa :)))[/Q
teşekkürler kızlar hoşbuldum bende doğru söylüyosun canım kalabalık olmak güzeldir
yer tarih bellimi nişanlarınızın? Kavga etmeyin :)) duruma göre geliriz artık :)
hosbuldukk canım sendeee hoşgeldinn :) ne güzel istee kalabalık olmak güzeldir :)) birlikten kuvvet dogar <<< ne alakaysa :)))[/Q
teşekkürler kızlar hoşbuldum bende doğru söylüyosun canım kalabalık olmak güzeldir
vallaa gurbette birbirimizin yüzüne hasret kalmısken hemde :))
bu polemiğin sahibi benim galiba:83:
ama neyapayım tuhaf geldi bana durup dururken tanımadığı insanlara fıkra anlatması:)))
içimde tutamadım,söylemesem patlardım vallaaa:76:
hahhahyyt gel kız dügün öncesi stres atarsın ama unutmaki herşeyin bir geri dönüşü vardırr
yer tarih bellimi nişanlarınızın? Kavga etmeyin :)) duruma göre geliriz artık :)
:)) benim kii 18 haziran istanbuldaa sedosun kınası 9 temmuz dügünü 11 temmuz elazıgda:))
benim düğünüm elazığda 11 temmuz da biz kavga etmiyoruz doğal halimiz bu bizim dimi kız???