Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende sıyahh ınce ıncecık tel tokalardan alayım dıyorum gamzecıgımmmmm hemıde 2 cift :)) acep sıyahmı olsun pembemı olsun aaaa kıslar hıcc yardımcı olmuyorsunuz ama yardımcı oluverın cok zor bır secım :)))))))
günaydın kızlar. nasılsınız? ben bomba gibiyim. bu haftayı hep oruçlu geçirdim, allah kabul ederse bugünde oruçluyum. nasıl olsa akşama yemek derdim yok. sabah eşim akşama ne yemek istersin dedi valla yemek derdinin olmaması süper bişey. ama şebboy face'teki resimleri gördüm. sabah sabah yapılırmı bu? yiyen vaaaaaaaaa, benim gibi yiyemeyen vaaaaaaa
nevin sen resimleri hotmailimemi gönderdin bacım. ben göremedim zira hotmaildeki mail sayım 700'ün üzerindeydi, sildimiki acep kendiliğinden :26: yoksa görseydim kesin yorum yapardım.ya sen kk'dan özel göndersene yaaaaaaa? yada face'te beni izinli göstermemişsin bacım.
niye kimse yok
niye kimse yazmamış
niye bu sayfa aşağılara düşmüş
niye niye niyeeeee
salı günü hepinize ceza tek ayak üstünde duracaksınız servis yapılırken :)) ben yedikten sonra özgürsünüz :)))