- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
- Konu Sahibi sila34
- #7.321
Alıntı yapmadan cvp vericem.
Öncelikle burda kimseyi kötüleme gibi bi durum yok.
Ben elazığ insanı kötüdür şöyledir demedim.
Zira öyle düşünseydim elazığlı biriyle 9 aydır birlikteliğimi yürütemezdim. Çevrsinde ki arkadaşlarıyla anlaşamazdım. Ama öyle bi şey söz konusu olmadığı için allaha şükür o insanlarla hiç bi sorunum olmadı.
Burada fikir almak istedim çünkü bayanlar farklı açıdan bakar erkekler farklı açıdan bakar onun için buraya yazdım.
.
.
Ve hadsiz kelimelerini kullanan kişi biraz daha terbiyeli olmalısın.
.
.
Ve kimse cvp vermemiş diye değil görüldüğü halde cvp verme tenezzülünde bulunulmadı diye garip geldi ve demek ki herhangi bi yere gitsek bilmediğimiz insanların bize sırt çevireceği düşüncesiyle böyle bir şey yazma gereği duydum.
Bizim buralarda yabancıya daha farklı davranılır.
Tavırlarınız garip geldi üslubunuz da.
Bence sakin olun.
Ve ne buraya girme özgürlüğümü kısıtlayabilirsiniz ne de geliceksem oraya gelme özgürlüğümü.
Yazılanları" çarpıtmadan " sakin bir şekilde okumalısınız. "bence"
Öncelikle burda kimseyi kötüleme gibi bi durum yok.
Ben elazığ insanı kötüdür şöyledir demedim.
Zira öyle düşünseydim elazığlı biriyle 9 aydır birlikteliğimi yürütemezdim. Çevrsinde ki arkadaşlarıyla anlaşamazdım. Ama öyle bi şey söz konusu olmadığı için allaha şükür o insanlarla hiç bi sorunum olmadı.
Burada fikir almak istedim çünkü bayanlar farklı açıdan bakar erkekler farklı açıdan bakar onun için buraya yazdım.
.
.
Ve hadsiz kelimelerini kullanan kişi biraz daha terbiyeli olmalısın.
.
.
Ve kimse cvp vermemiş diye değil görüldüğü halde cvp verme tenezzülünde bulunulmadı diye garip geldi ve demek ki herhangi bi yere gitsek bilmediğimiz insanların bize sırt çevireceği düşüncesiyle böyle bir şey yazma gereği duydum.
Bizim buralarda yabancıya daha farklı davranılır.
Tavırlarınız garip geldi üslubunuz da.
Bence sakin olun.
Ve ne buraya girme özgürlüğümü kısıtlayabilirsiniz ne de geliceksem oraya gelme özgürlüğümü.
Yazılanları" çarpıtmadan " sakin bir şekilde okumalısınız. "bence"