Canım eşler arada böyle oluyorlar.Kaynar su bile az gelebiliyor.Ama ızgınlık geçincede onlardan meleği olmuyor.Geçmiş olsun canım ama sen bence endi şinikendin hallet bazen çokta önemsemiyorlar.Benimde en sinirlendiğim şey bizim onları önemsedigimiz kadar onlar bizi önemsemiyor.Eşime hr sabah kahvaltı hazırlarım bir gün kalkmayayım hemen surat yapar hiç hazırlamamışım herzaman yatıyormuşum gibi konuşur işte o anda benim bogasım geliyor.Ama napalım onlarsızda olmuyor.selam kızlar. çok şükür eğitim denen zımbırtıdan kurtuldum:))) ben size halal kızgınım. hala size sadece ve sadece teessüf edim. bakalım belki yarında teessüf ederim yada sinirim geçer. az önce bizim herifi haşladım sallamadı, cevap bile vermedi. gitti uyudu.gitsem başından aşağı kaynar su döksem sinirim geçermi. insanlar böyle katil oluyolarmışya doktor demişki baş ağrısı için gerilim tipi baş ağrısı. bende dedimki benim başım ağrımıyo, başım dönüyo. neresiyle dinlemişse beni artık. adam kanser hastalarıyla uğraşınca benim rahatsızlığımı sallamıyo bile ya (( neyse yine sinir oldum gidip bi su kaynatam en azından çay demleyem de içem belki sinirim geçer:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?