geçmişi okumaktan canım çıktı ya :bbo: kızlar amma hızlısınız. ben perşemebeden beri işe gitmedim. izin alıp kıza baktım. zaten gripti ya bide üstüne ishal olmuş. herhalde kreşte ya mikrop kaptı yada ayaklarını üşüttü bizim naylon bebek. neyse ishali kesildide hala öksürüyo kızım ya. ıhlamur, nane içirmekten çocuğun midesinde ağaç çıkacak. hala düzelmedi. havalar ne pis ya. burada donuyoz resmen. geçen yıl böle değildi. offfff buda benim şansım. eşimde sürekl
olmazsa annem gelsin birkaç ay baksın demiyomu. sinirlerim tepeme çıkıyo. böle tepemde sanki elektrikten ampul yanıyo haa. ay ben bu adama derdimi anlatamadım. sevemedim anasını yaaaaaaaa. niye anlamıyoki. hem herkes bu ara grip. bahaneye bak. bende izin al ya sen evde bak, yada kızınıda alıp, anan git 1 hafta 10 gün bende evde tek kjafa dinleyeyim dedim iyimi!!!!!!!!
bu arada dün çat kapı eşimin amcası oğlu, gelini, baldızı, annesi geldi. elazığdan bursaya evlerine gidiyolarmışta, bize uğramışlar. ne memnun oldummmmmmmm. hemde pazar pazar. üstelik haber vermekte yok çat kapı. Allahtan 2-3 saat oturup gittiler. neyse kızlar ben çok dolmuşum. işe bile gitmeden evde yazıyom valla. bugün işte biraz oturayım dinleneyim,sakinleşeyim:)))