- 28 Temmuz 2010
- 716
- 6
- 37
- Konu Sahibi sila34
- #5.041
hımmm peki sen aslen nerelisin canım
bak ben de aslen elazığlıyım ama evlenene kadar doğru düzgün bilmezdim polis kızıyım tayin tayin gezdik ama eşimle evlendim benimde eşim istanbulda çalışırken karar aldı ve elazıga döndü orda işime bakıcam dedi ve dediği gibide yaptı ama elazığ çok güzel ve modern bi şehir gerçekten bak .ilçeleri için aynı şeyi diyemem ama merkez süper .benim ailem daha nisan ayına kadar ist dalardı senede 2 defa 3 defa giderim ama bunalırım patlarım boguyo beni artık allahtan annemler antalyaya yerleşti.ama istanbulu çok seviyorum yinede çünkü orda büyüdümm her anımmm orda geçtii.bende senin gibi düşünüyodum aslaaaa babam müsaade etmez dedim annanem kalp krızi geçirdi felan halaaa daha eşimin amcalarıyla görüşmeyiz dayısıyla görüşmeyiz teyzeleride ayne öyle.biz akrabayız .benim annanemin tarafı onun baba tarafı . asla istemediler benimkiler onu onun anne tarafı beni .çoooook zordu ama evlendik işte dügünümüzde herkes küstü biliyomusun ÇOK UZATTIM AMA SENİ ÇOK DERTLİ GÖRDÜM ONDAN BÖYLE ANLATTIM KAÇ SENEDİR BURAYA TAKILIRIM BUKADAR ÖZELİ ANLATMAMIŞTIM BURDA
değer verip anlattığın için teşekkür ederim
ben rizeliyim aslen ist yasıyorum annem biliyo ama ilk duyduğunda istemedi hala daha istemiyor işte yok değulu bizim kültüre uymaz felan diyor . zaten oraya gideceğimide bilmiyor duysa bilmiyorum ne olur zaten herşeyi kafasına takan biri..
onun ailesinin beni istmeyeceğini sanmyıorum tanısalar çok severler diyor... inş güzel olur
bu sene kpss ye giricem hazırlanıcam bir sene böyle gidiyor 2 sene tayin olamıyorsun etti 3 sene bir sende verdik vermedik oldu olmadı dalgası etti 4 sene 24 yasındayım 30 dan önce anne olmak isityorum bu gidişle zor görnüyor ..
hep dua ediyorum bir mucizeeee..:Saruboceq: