- Konu Sahibi sila34
- #5.001
flowerscım kasım 15 ten sonra elı kulagında beklıcez bakalım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma kıss gripim fena yaa çay felan içiyorum. şebboy nasıl oldun, benimde kızım keyifisiz gibiydi. ay yinemi grip olacakki. bu kreşe başladığından beri burnu durmadı gitti ya.
benide öpppp benide öppppkıssss seni sulu sulu öpcemmmmmmmm kağana gelincee o beni deil ama artıkk ben onu atacam camdan aşagı ayy burnumdannn getitirdiii gezmedeee
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. dua edin bana güzel bi dogum yapayım die olur mu:)
bu arada fazla buluşmayın kıskanırım haaa!
dimpleee sema damla aliss siz nirdesiz