Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım daha gelmedı canımmm bırıncı gelenler iptal oldu yaaa ıkıcısı daha gelmedıı
günaydın kızlar. dün dayım burda mesa hastanesinde kalp ameliyatı oldu. şimdi durumu iyi çok şükür. kızlra yalnız iyi hoşta benim her hafta yatılı misafir olmaya başladı. artık bende yoruldum ya. benim ankaradan kaçmam lazım. elazığda olmaz. inşallah kayseride doktorayı kazanırımda zaten kocişde artık elazığı istemiyor, kayseriye yerleşecem nasip olursa. çünkü bi yandan çalış, bi yandan çocuk,bi yandan ev, bi yandan misafir bunaldım artık. gelende yatılı,yemekli. mobilya bakmaya gelen, pasaport çıkarmaya gelen, sınava giren, hastaneye gelen. hadi sağlık neysede diğerlerine artık tahammülüm yok valla. eşimede dedim böyle keyfine gelene müsait değiliz yada il dışındayız de. çünkü millete hizmet edeceğim diye belim zaten ameliyatlı iyice kötü olacam diye korkuyorum. o zaman kimse başımda bulunmaz. civciv yavrusu gibi dağılırlar şimdi başıma üşüşenler. ya eşimde bende iyi niyetliyiz ama millet artık kendi yeğenine nazı geçmeyen eşim biz daha uzak akrabası olduğumuz halde bize gelmek istemeye başladılar. neyse son 1 yılımız diye ya sabır diyorum ya.