Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım genelde her hamile böyle endişeler yaşıyor, acaba çocuğum sağlıklı doğacakmı diye? rahat ol, bişey olsa Allah korusun çoktan çıkardı. ama doktorun güven vermeli ve sende ona tabiki güvenmelisin. o ayrı.... eğer güven vermiyosa nevrezi öneririm bende sağlıkçıyım ve bana deneyimli gelmişti. zaten yaşıda epey olduğu için tecrübeli de. yine de karar senin canım.
günaydınlar
ooo kimleri görüyorum burada damla hanımı :)))
tanışalımmı damla ben nevin elazığdan acaba seninle karşılaşmışmıydık daha önce nazlı narin kız :))))
hoşgeldin damlacım. valla kaçırdığın pek bişey yok. öylesine muhabbet ediyoruz.kısaca özetlemek gerkirse, özebuscum hamile, dimple'da yeni doğum yapanlardan... bende doğma büyüme elazığlıyım,ama eşimin ihtisası yüzünden ankaradyım,ardından neresi olur bilme,çünkü mecburi hizmet askerlik hepsi duruyo valla bizimkinin. bakalım hayırlısı.
hayırlı olsun ikisine de bebekleri..Allah tez zamanda bana da nasip etsin İNŞALLAH :) benim iki düşüğüm oldu da ondan öyle diyorum..sen elazığda mı yaşamayı tercih ederdin??ailen burda mı:uhm: