ya ne bileyim kimseden ses seda çıkmıyor. tmm sbnm senin net yokta diğerleri nerde? ne nevin,ne güzel hatun,ne özebus.kimseciklerden ses yok. merak ettim valla kızlar sizi.
ayyy bende burdat*yım bebeklerim ne ölmesi ne kalması sağ salim burdayız hepimiz çok şükür iyiyizde maşallah.işten güçten fırsat buldukça giriyorum valla.
günaydın kızlar.opuyorumnanaktan nevincim bende iyiyim. güzellik sanada kolay gelsin. elazığa gelince sizlerle tanışacam inşallah. gurbetteyim ama elazığ hasretini sizlerle gideriyorum valla. bu arada ben topik ölmüş dedim kızlar yanlış anlamışsınız. Allah korusun sizler için öyle bişey söylermiyim. aşk olsun ya. inşallah en kısa zamanda elazığa geldiğimde kızımla teyzelerimizin yanına gelcez
dimplecım çok geçmiş olsun ya. yapabileceğimiz bişey varsa yada yardıma ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. bebiş nasıl büyüyomu.
nevincim yaza gelince inş görüşürüz. bu arada senin bebişin cinsiyeti daha bellei değildir. ama 1 aya kadar hayırlısıyla belli olur. çin takvimine baktınmı?
dimple canım çok geçmiş olsun
cinsiyeti belli değil daha ama haftaya tahmin edebilir belki
çin takvimi olurmuki bende :)) 16-17 yumurta toplandı birsürü embriyo oldu ne bilim sanmıyorum :)))
evet canım tabiiki sağlığı ya kaç sene bekledim bebişimi sonuçta tüp bebek okadar emek verdim halen iğneler var delik deşik oldum :))) gelsinde cinsiyet hiç önemli değil benim için...
ayhh nezman alacaz kucağımıza ya :)))
ay bu pazar buluşsaymıydık ya ama kimse görmez yazdığımı