Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii geceler kızlar
benim bu hafta kötü geçti halsizim
sizler nasılsınız gökçecim bebeğine çok sevindim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş. allahım
allahım şu şebnemimn pastaları beni deli ediyo kız oğlanı okula bırakırken banada getir ya yolunun üzeri))
alişim idare ediyom canım
dimple oğlunun yeni resimlerini koysana şimdi dahada tatlı olmuştur
bugünyineçokgüzelbayan :)) valla benim kız süper kesiyo çok beğeniyorum ama maalesef evleniyo oda yurtdışına gidiyo ( bende yastayım valla gidiyo diye
özebus sen nasılsın canım
slm kızlar hayırlı cumalar olsun
bide hamileyimmmmmmmmmmmmm
çok şükür dua edin banada olurmu kalp atışını da duyup saglıkla kucagıma alayım die kib öptm
tamam kızlar ilk fırsatta en yeni fotomuzu koyucam
bugüngüzel olan bacım (ya başka nick bulamadınmı ayşe fatma diye:)))))))))))))) )
sencan iyi kesiyo hatta ankara ya eğitime falan gidiyo
mesala yazın ışıklandırma kursuna gitmişti
yani sürekli kendini yeniliyo
hem işyerinede yakın
bi dene istersen
ben normalde hep serdala kestiriyodum ama en son yazın geldiğimde figene kestirmiştim ve güzel kesmişti Allah için. bende o kadar beklemeiyodum ondan ama iyiydi.
saolasın cnm aynen devam ıste sen nasılsın?ii geceler kızlar
benim bu hafta kötü geçti halsizim
sizler nasılsınız gökçecim bebeğine çok sevindim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş. allahım
allahım şu şebnemimn pastaları beni deli ediyo kız oğlanı okula bırakırken banada getir ya yolunun üzeri))
alişim idare ediyom canım
dimple oğlunun yeni resimlerini koysana şimdi dahada tatlı olmuştur
bugünyineçokgüzelbayan :)) valla benim kız süper kesiyo çok beğeniyorum ama maalesef evleniyo oda yurtdışına gidiyo ( bende yastayım valla gidiyo diye
özebus sen nasılsın canım
canım benım Allah dualarımızı bosa cıkarmadı,gözun aydın olsun cok sevındım,Saglıcakla kucagına alırsın ınsallah...Darısı bızlere ınsallah...slm kızlar hayırlı cumalar olsun
bide hamileyimmmmmmmmmmmmm
çok şükür dua edin banada olurmu kalp atışını da duyup saglıkla kucagıma alayım die kib öptm