Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumda elazığda demişsin oğlun büyükmü yada ailenlerlemi kalıyor zor olsa gerek. bu arada eşinde istanbullu galiba anladığım kadarıyla
özebuscum gözün aydın. keşke benimde annemle babam gelseler ankaraya ama nerde gelse gelse aralıkta kaynanam gelecek:umursamaz:
sbnmcim hazırlıkmı yapcan misafirlere? ne yapisin misafirlere? elazığlı hatunlar çok becerikli yaw.merak ettim. cokacimcoook
özebüscüm annenler hoşgelmişler tatlım
nasılsınız
yarın misafirim var ve bugün çooookk işim var
iyi aksamlar hanimlar hepiniz iyisiniz insallah
bende iyiyim sadece artik agirlasmaya basladim azcik bi is yapsam
yoruluyorum
OZEBUS canim gözün aydin annenler gelmis
Saol canım ıyıyım cok sukur iş guc yogunum ama olsun zaman gecıyor hıc olmazsa...Annemler gıttı ama anlamadım bısey yahu :)Iyi aksamlar canlar
sebnemcim dogum günün kutlu olsun tatlim kusura bakma geç oldu ama yeni gördüm
Dimplecim Alisim geçmis olsun kizlar
Özebus sende iyisindir insallah canim Annenleri yolculamissin ev bosalmistir simdi gelmeleri güzel oluyoda gitmeleri zordur
Nevimcim merhaba canim tekrar hosgeldin topige
arada bakıyorum..
ne güzel ikinizde bebek bekliyorsunuz hayılısıyla az kalmış :)) sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş.
darısı başımıza...
Saol canim Allah isteyen herkeze nasip etsinarada bakıyorum..
ne güzel ikinizde bebek bekliyorsunuz hayılısıyla az kalmış :)) sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inş.
darısı başımıza...
Saol canım ıyıyım cok sukur iş guc yogunum ama olsun zaman gecıyor hıc olmazsa...Annemler gıttı ama anlamadım bısey yahu :)
sen nasılsın kuzu..
sagol nevin
benim temizligim c.tesi yapılacak çarşamba tekrar gelir biter
sürekli gelen kadın var zaten o yüzden temizlik problemim yok
şebnem biliyosun bayrama dogru kadın bulunmuyo
niye bekledin bu kadar
Saol canim Allah isteyen herkeze nasip etsin
iyiyim bende canim nasil olsun
yavas yavs agirlasmaya basladim azcik bi is yapsam yoruluyorum artik idare ediyorur iste